Test de IQ: această provocare pare simplă, dar poți obține ecuația corectă prin mutarea unui singur chibrit? 95% dintre oameni nu o pot face în mai puțin de 12 secunde!

Testele IQ sunt unul dintre cele mai populare jocuri de pe internet. Acestea sunt adesea jucate prin ghicitori și provocări, care sunt foarte populare printre utilizatorii de internet. Așa că astăzi avem un puzzle special pentru tine: o provocare IQ care pare simplă, dar care este de fapt destul de complicată!

Vă sugerăm să încercați să rezolvați o ecuație prin mutarea unui singur meci. Ecuația de pornire este 9+7=7. Sarcina ta este de a schimba această ecuație pentru a o face corectă, adică 9+7=16. Și toate acestea fără a folosi mai mult de un meci! 95% dintre oameni nu pot face acest lucru în mai puțin de 12 secunde.

Așa că riscați și faceți această provocare! S-ar putea să vă numărați printre cei 5% care reușesc să o rezolve rapid. În orice caz, vei putea să le arăți prietenilor tăi că poți rezolva puzzle-uri complexe. Mult noroc!

Test de IQ: poți obține ecuația corectă prin mutarea unui singur chibrit?

Te simți pregătit pentru această provocare? Va fi nevoie de multă observație și concentrare pentru a reuși. Nu uitați că rezolvarea unui puzzle necesită o gândire în afara cutiei. Dacă puteți face acest lucru, înseamnă că sunteți capabil să gândiți creativ și să găsiți soluții care nu sunt evidente.

Test IQ: 9+7=7
Test IQ: poți să faci ecuația corectă mutând un singur chibrit?

Așa că nu mai așteptați și încercați-vă norocul! Vezi dacă ești unul dintre cei 5% care pot rezolva provocarea în mai puțin de 12 secunde. În orice caz, veți fi demonstrat că puteți găsi soluții la cele mai complexe situații.

Cu acest tip de provocare, veți învăța, de asemenea, să vă folosiți mintea și creativitatea. Fiecare puzzle este diferit și vă va permite să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă diferită. În cele din urmă, nu uitați că, pentru a rezolva puzzle-ul, trebuie să vă concentrați și să vă uitați la toate posibilitățile care vă sunt deschise.

Așadar, nu ezitați să acceptați provocarea zilei: faceți ecuația doar prin mutarea unui singur chibrit. Vei vedea în curând dacă ești unul dintre cei 5% care o pot face în mai puțin de 12 secunde! Mult noroc!

Misterul este rezolvat!

Mulți dintre voi au participat la această provocare și vă felicităm pentru perseverența voastră. După multe minute, misterul este în sfârșit rezolvat! Datorită concentrării, ai reușit să găsești soluția: a trebuit să transformi 9 în 0 prin înclinarea chibritului lui 9. În acest fel se obține o ecuație corectă, adică 0+7=7.

9+7=7 - soluție
Soluția testului IQ

Această provocare s-a dovedit a fi foarte populară pe rețelele de socializare, cum ar fi Facebook și Instagram. Există chiar și conturi care postează în mod regulat puzzle-uri și teste de IQ pentru a distra utilizatorii. Nu ezitați să le vizitați dacă doriți să vă ocupați de mai multe

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test de IQ: această provocare pare simplă, dar poți obține ecuația corectă prin mutarea unui singur chibrit? 95% dintre oameni nu o pot face în mai puțin de 12 secunde!