Test de IQ: ce meci ar trebui să mutați pentru ca ecuația să fie corectă? Poți găsi o soluție în mai puțin de 10 secunde?

Testele IQ și puzzle-urile sunt jocuri care stimulează mintea și invită la reflecție. Acestea oferă o provocare interesantă, în special pentru cei cărora le place să se testeze. Recent, provocările au câștigat popularitate pe rețelele de socializare și sunt acum împărtășite cu prietenii. Astăzi, vă ofer puzzle-ul zilei: ce chibrit trebuie mutat pentru ca ecuația să fie corectă?

Ecuația de pornire este 9-2=4. Poate părea evident, dar sarcina nu este atât de ușoară! Ai doar 10 secunde pentru a găsi o soluție! Poți găsi perechea potrivită pentru a te muta?

Fie că este vorba de divertisment sau de îmbunătățirea IQ-ului, este întotdeauna distractiv să te joci jocuri care stimulează mintea. Așa că acceptă provocarea și vezi dacă poți găsi perechea potrivită în mai puțin de 10 secunde!

Citește și:   Inteligența ta va fi pusă la încercare cu acest test IQ. Încercați să găsiți rezultatul potrivit în mai puțin de 30 de secunde!

Test de IQ: ce meci ar trebui să mutați pentru ca ecuația să fie corectă?

Pentru a rezolva acest puzzle, trebuie să observați bine și să vă concentrați. Trebuie să gândești în afara cutiei și să fii creativ.

Test IQ - 9-2=4
Test de IQ: faceți corect ecuația 9-2=4

Găsirea soluției potrivite poate dura ceva timp, așa că nu renunțați prea repede! Observația și logica sunt cheia pentru a rezolva acest tip de puzzle.

Trebuie să găsești chibritul potrivit pentru a muta astfel încât ecuația 9-2=4 să fie corectă. Așa că, iată-ne! Trebuie să găsim o soluție în mai puțin de 10 secunde! Putem să o facem? Fie ca cea mai bună persoană să câștige!

Soluția la provocarea meciului

Am ajuns la capătul provocării și acum trebuie să găsim soluția potrivită. Dacă sunteți încă blocat, nu disperați, pentru că vă vom ajuta. Aveți răbdare și continuați să vă uitați la detalii. Nu uitați că acest tip de provocare este foarte popular pe rețelele de socializare precum Facebook, Instagram sau Twitter.

Citește și:   Acceptă provocarea: puțini oameni au reușit să rezolve această ghicitoare în mai puțin de 30 de secunde!
Test IQ - 9-2=4 - soluție
Soluția la provocarea meciului

Am pus mai jos o imagine care explică soluția. Meciul corect de mutat este cel plasat pe 9. Odată ce este mutat, ecuația devine 6-2=4 și provocarea s-a terminat! Bravo ție dacă ai găsit soluția la timp!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test de IQ: ce meci ar trebui să mutați pentru ca ecuația să fie corectă? Poți găsi o soluție în mai puțin de 10 secunde?