Test de IQ: ce meci ar trebui să mutați pentru ca ecuația să fie corectă? Testează-ți inteligența completând această provocare în mai puțin de 10 secunde!

Astăzi vă vom testa inteligența cu o provocare care ar trebui să vă pună la încercare abilitățile de rezolvare a problemelor. Misiunea noastră este să aflăm ce chibrit trebuie mutat pentru ca ecuația 2-8=7 să fie corectă.

Acest tip de test de inteligență este foarte popular, iar puzzle-urile sunt adesea împărtășite pe rețelele de socializare. Dar ai grijă, trebuie să rezolvi acest mister în mai puțin de 10 secunde!

Rezolvarea acestui tip de test necesită gândire și o minte alertă. Va trebui să vă concentrați asupra ecuației și să găsiți soluția în limita de timp. Deci, ești gata? Să începem!

Ce chibrit trebuie mutat pentru ca ecuația să fie corectă?

Atunci când vă confruntați cu un astfel de puzzle, este important să observați cu atenție și să vă concentrați asupra sarcinii pe care o aveți de îndeplinit. Este posibil să fie nevoie să folosiți metode neobișnuite pentru a găsi soluția.

Citește și:   Provocare logică pentru genii: care este numărul lipsă din această secvență de numere?
Test IQ: Echilibrul ecuației 2-8=7
Ce chibrit trebuie mutat pentru ca ecuația să fie corectă?

Trebuie să ne gândim la ecuație și să identificăm ce chibrit trebuie mutat pentru ca ecuația 2-8=7 să fie corectă. Acest lucru necesită multă concentrare și o soluție rapidă.

Așadar, ești pregătit pentru această provocare? Testează-ți inteligența și vezi dacă poți găsi răspunsul corect în mai puțin de 10 secunde!

Soluția la acest test IQ!

Vești bune! În sfârșit, avem soluția la această provocare. După ce ne-am uitat și ne-am gândit o vreme, suntem în sfârșit gata să dezvăluim soluția. Acest puzzle este foarte popular pe rețelele sociale, inclusiv pe Twitter, Facebook și Instagram.

Soluția la această întrebare este 2-9=-7. Pentru a face acest lucru, mutați chibritul din partea de jos a cifrei 8 în fața cifrei „7”. Astfel, ecuația devine 2-9=-7 și este corectă!

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!
2-8=7 - soluție
Soluția la acest test IQ!

Sperăm că ai reușit să găsești soluția înainte de expirarea celor 10 secunde și că ești mândru de rezultatul tău.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test de IQ: ce meci ar trebui să mutați pentru ca ecuația să fie corectă? Testează-ți inteligența completând această provocare în mai puțin de 10 secunde!