Test de IQ pentru genii: vei fi capabil să formezi 4 pătrate prin mutarea unui singur chibrit? 98% dintre oameni cred că este imposibil

Testul IQ este un instrument de evaluare a coeficientului de inteligență al unei persoane. Aceste teste sunt concepute pentru a măsura capacitatea unei persoane de a rezolva puzzle-uri, de a înțelege concepte și de a învăța lucruri noi.

Testele de IQ sunt foarte populare, deoarece sunt considerate o modalitate bună de a verifica abilitățile intelectuale și de a determina dacă cineva are un IQ ridicat sau nu. În plus, jocurile și puzzle-urile sunt o modalitate excelentă de a stimula creierul și de a dovedi capacitatea de a rezolva probleme complexe.

De la apariția lumii digitale, testele de IQ au apărut pe rețelele de socializare. Oamenii își împărtășesc scorurile cu prietenii lor, ceea ce contribuie la creșterea popularității testelor IQ.

Recent, o anumită provocare a atras atenția utilizatorilor de internet: Veți putea forma „4 pătrate” prin mutarea unui singur chibrit? 98% dintre oameni cred că este imposibil. Dar nu este așa! Îți vom arăta cum să rezolvi acest puzzle.

Citește și:   Acceptă provocarea: puțini oameni au reușit să rezolve această ghicitoare în mai puțin de 30 de secunde!

Test IQ: Rezolvă provocarea celor 4 pătrate

Puzzle-ul nostru al zilei este de a forma 4 pătrate prin mutarea unui singur chibrit. Pentru a face acest lucru, va trebui să te uiți cu atenție și să te gândești la cel mai bun mod de a folosi chibritul pentru a forma 4 pătrate.

Test IQ - mută 1 meci pentru a face 4 pătrate
Test IQ: rezolvă provocarea celor 4 pătrate

De asemenea, vă sfătuim să gândiți în afara cutiei și să încercați lucruri pe care nu le-ați mai încercat până acum. Poate exista o capcană în puzzle: nu-i dați drumul! Dacă sunteți gata, putem începe puzzle-ul.

Odată ce ați înțeles principiul și posibilitățile puzzle-ului, este timpul să vă puneți mintea și creativitatea la treabă. Luați-vă timp să observați și să vă concentrați asupra provocării.

Odată ce aveți o idee în minte, distrați-vă încercând diferite configurații pentru a vă atinge obiectivul. Nu vă fie teamă să încercați lucruri neconvenționale! Dacă sunteți gata, putem începe.

Citește și:   Este nevoie de mai puțin de 35 de secunde pentru ca cei mai buni să treacă acest test de IQ. Crezi că ești unul dintre genii?

Să vedem dacă ați găsit soluția

Suntem siguri că sunteți nerăbdători să vedeți soluția la puzzle-ul zilei. Această provocare este foarte populară pe rețelele de socializare, cum ar fi Twitter, Facebook și Instagram. Am pus o imagine mai jos pentru a explica soluția.

Test IQ - muta 1 meci pentru a obține 4 pătrate - soluție
Să vedem dacă ați găsit soluția

Soluția pentru cei mai deștepți este să formați numărul 4 cu primul pătrat și păstrați-l pe al doilea.. Rezultatul este un 4 vizual cu un pătrat lângă el.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test de IQ pentru genii: vei fi capabil să formezi 4 pătrate prin mutarea unui singur chibrit? 98% dintre oameni cred că este imposibil