Test de IQ: poți obține ecuația corectă prin mutarea unui singur chibrit? Ai la dispoziție maxim 15 secunde pentru a trece proba

Testele IQ sunt unul dintre cele mai populare instrumente de evaluare a cunoștințelor și a nivelului intelectual al unei persoane. Aceste teste sunt folosite pentru a verifica cât de bună este o persoană la rezolvarea puzzle-urilor, a problemelor matematice și chiar a soluțiilor creative.

Azi vă vom lansa o mică provocare: puteți face ecuația 5+7=2 doar prin mutarea un singur meci ? Ai la dispoziție maxim 15 secunde pentru a finaliza provocarea!

Puzzle-urile de acest gen sunt foarte populare pe rețelele de socializare. Multor oameni le place să le facă. aceste tipuri de provocăriAcest lucru se datorează faptului că ele oferă posibilitatea de a-și îmbunătăți abilitățile logice și matematice în timp ce se distrează.

Așadar, sunteți pregătiți pentru această provocare? Încearcă să rezolvi acest exercițiu și vezi dacă poți găsi soluția înainte de expirarea celor 15 secunde!

Citește și:   Provocare logică pentru genii: care este numărul lipsă din această secvență de numere?

Test IQ: rezolvă puzzle-ul 5+7=2 mutând un singur meci

Pentru a rezolva acest puzzle, trebuie să observați cu atenție și să vă concentrați. Puteți muta doarun meciAșadar, acordați-vă timp pentru a analiza ecuația și gândiți-vă la posibilități. Gândește în afara cutiei și găsește soluția creativă la acest puzzle!

Test IQ 5+7=2 - provocare
Test IQ: rezolvă puzzle-ul 5+7=2 mutând un singur meci

Pe scurt, pentru a rezolva acest puzzle trebuie să gândiți în afara cutiei și să adoptați o abordare mai creativă. Este important să vă acordați timpul necesar pentru a analiza ecuația și să vă folosiți capacitatea de a înțelege diferitele posibilități. Când veți găsi soluția, ar trebui să vă felicităm cu toții pentru vigilența și ingeniozitatea dumneavoastră!

Soluția la testul IQ

Felicitări tuturor celor care au participat la această provocare! Am fost foarte impresionați de capacitatea dumneavoastră de a accepta provocarea și de a căuta soluția corectă.

Citește și:   Testează-ți inteligența încercând să rezolvi acest test IQ. Cei mai talentați găsesc răspunsul în mai puțin de 35 de secunde!
Test IQ 5+7=2 - soluție
Soluție

Ghicitorile și provocările au devenit foarte populare pe rețelele de socializare, cum ar fi Instagram, Facebookși Twitter. Vă mulțumim pentru implicare și răbdare în timp ce am căutat o soluție.

După o analiză atentă, am constatat că răspunsul corect este: 9-7=2. Acest lucru este ilustrat în imaginea de mai sus. Ați găsit rezultatul corect?

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test de IQ: poți obține ecuația corectă prin mutarea unui singur chibrit? Ai la dispoziție maxim 15 secunde pentru a trece proba