Test de IQ: vei reuși să rezolvi ecuația corectă prin mutarea unui singur chibrit? 2% dintre oameni o pot face în mai puțin de 8 secunde!

Testele IQ și puzzle-urile sunt provocări populare pe rețelele de socializare, care ne ajută să ne menținem în formă mentală în timp ce ne distrăm. Astăzi vă vom prezenta un puzzle care s-ar putea să vă testeze inteligența!

Misiunea ta este de a realiza ecuația 9-1=6 doar prin mutarea unui singur meci. Doar 2% dintre oameni o pot face în mai puțin de 8 secunde! Sunteți pregătiți pentru această provocare?

Să vedem ce ai. Este timpul să vă adunați concentrarea și logica pentru a găsi soluția la această ghicitoare! Vezi dacă poți să o faci.

Test de IQ: vei fi capabil să faci ecuația 9-1=6 mutând un singur chibrit?

Test IQ: 9-1=6
Test de IQ: vei reuși să corectezi ecuația 9-1=6 prin mutarea unui singur chibrit?

Pentru a reuși în acest puzzle, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să observi și să te concentrezi. Trebuie să te gândești la diferitele posibilități pentru a găsi soluția la acest puzzle. O strategie bună este de a încerca mai multe soluții, încercând abordări diferite, mai creative și mai puțin previzibile.

Citește și:   Este nevoie de mai puțin de 35 de secunde pentru ca cei mai buni să treacă acest test de IQ. Crezi că ești unul dintre genii?

Într-adevăr, trebuie să gândești în afara cutiei pentru a rezolva un puzzle! Așadar, priviți bine imaginea și puneți-vă la treabă cunoștințele pentru a găsi soluția potrivită. Suntem curioși să vedem dacă ești în stare să faci față provocării!

Găsiți soluția la acest puzzle!

Ați acceptat provocarea și ați găsit soluția? Felicitări! Acest puzzle este foarte popular pe rețelele de socializare, în special pe Twitter, Instagram și Facebook. Poate vă întrebați care este soluția? Nu vrem să vă stricăm distracția, așa că descoperiți singuri, urmărind imaginea de mai jos.

9-1=6 - soluție
Descoperă soluția la această ghicitoare!

Asta e! Soluția a fost 5+1=6. Sperăm că v-ați bucurat de această provocare și că ați găsit-o interesantă și amuzantă. Reveniți pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu următoarele teste IQ!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test de IQ: vei reuși să rezolvi ecuația corectă prin mutarea unui singur chibrit? 2% dintre oameni o pot face în mai puțin de 8 secunde!