Test de personalitate: care grup nu este o familie reală după tine? Află ce spune alegerea ta despre tine

Deși testele psihologice pot fi considerate intimidante de unii, ele pot fi de fapt foarte informative. Niciodată până acum nu ai avut ocazia să-ți explorezi subconștientul și să înțelegi cu adevărat de ce acționezi sau reacționezi în anumite moduri.

În acest fel, testele de personalitate pot fi incredibil de utile pentru dezvoltarea personalității. Desigur, aceste teste nu sunt simple chestionare automate care vă oferă un răspuns simplu precum „da” sau „nu”. Dar dacă sunteți dispus să susțineți acest test simplu, vă poate oferi o perspectivă reală asupra cine sunteți ca persoană și a ceea ce doriți pentru familia dvs. Așa că nu vă fie teamă, încercați!

La prima vedere, cele trei ilustrații s-ar putea să nu pară deosebit de speciale. Cu toate acestea, la o inspecție mai atentă, veți descoperi că acestea reflectă de fapt unele dintre comportamentele dvs. de zi cu zi și, în acest caz, viziunea dvs. despre familie… și proiectarea acesteia. În cele din urmă, aceste desene sunt doar o modalitate distractivă de a obține un instantaneu al personalității tale.

Așa că aruncați o privire și vedeți care credeți că este „fake family”. Ești gata să-ți descoperi viziunea despre familie?

Test de personalitate - care grup nu este o familie reală
Test de personalitate

Crezi că acel grup nr.1 nu este adevărata familie: ești o persoană foarte detașată

Chiar dacă nu ești persoana cea mai orientată spre familie, îți pasă mult de ceilalți și vrei să faci o diferență pozitivă în viața lor. Sunt șanse să nu fi avut o figură tată în creștere, ceea ce te-a împiedicat să înțelegi ce este o familie adevărată.

În ciuda acestui fapt, ești o persoană bună și plină de compasiune care caută întotdeauna să asigure bunăstarea celorlalți. Ești mereu gata să dai o mână de ajutor și să te străduiești mereu să faci din lume un loc mai bun.

Chiar dacă nu ai propria ta familie, faci parte dintr-o comunitate mare căreia îi pasă de tine și vrea să te vadă reușind.

Crezi că grupul nr. 2 nu este familia adevărată: ești în „normalitate”

Ai dreptate că căsătoria și familia sunt importante pentru tine și te străduiești să creezi un mediu fericit pentru cei din jurul tău. Probabil ești o persoană bună, care visează la o relație stabilă și de încredere, care să dureze toată viața.

De aceea ai reușit să vezi imediat familia falsă. Femeia din stânga poartă o fustă mini și își neglijează copilul, iar tatăl este absolut nepăsător de copilul său.

Amândoi își pun nevoile pe primul loc. Crezi că familiile ar trebui să fie strânse și să sprijine și că fiecare membru ar trebui să pună pe primul loc nevoile celorlalți. Acest lucru este evident în propriile relații de familie, deoarece sunteți întotdeauna gata să dați o mână de ajutor sau să oferiți sprijin. De asemenea, ești foarte protector cu cei dragi, dorind mereu să te asiguri că sunt în siguranță și fericiți.

Pe scurt, ești un membru grozav al familiei, mereu gata să pună pe primul loc nevoile celorlalți. Vă mulțumim că ați luat acest test!

Crezi că acel grup nr. 3 nu este familia adevărată: cu siguranță ai o frică ascunsă în tine

Toată lumea are temeri pe care le ascund. Este firesc să ai niște temeri. Cu toate acestea, atunci când aceste temeri preiau viața ta și te împiedică să trăiești viața pe care ți-o dorești, ar putea fi timpul să le faci față.

Mulți oameni suferă de teama de abandon, care poate fi incredibil de traumatizantă. Această teamă poate proveni din creșterea într-o familie disfuncțională în care unul sau chiar ambii părinți au avut o prezență redusă.

Dacă vii dintr-o astfel de familie, este important să înveți cum să-ți faci față fricii într-un mod sănătos. În caz contrar, frica ta va continua să îți controleze viața și să te împiedice să formezi relații sănătoase.

Citește și:   Peisajul care te atrage cel mai mult dezvăluie nivelul tău de ambiție în viață. Care este alegerea ta ?
Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test de personalitate » Test de personalitate: care grup nu este o familie reală după tine? Află ce spune alegerea ta despre tine