Test de personalitate: Mandala pe care o alegeți va dezvălui o trăsătură de spiritualitate ascunsă

Mandalele sunt modele circulare și simetrice care simbolizează ideea că viața nu se oprește niciodată. Multe mandale au o semnificație spirituală pentru un individ sau un grup de indivizi. Hindușii au fost unul dintre primii oameni care au folosit o mandala ca instrument spiritual, dar majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu cele făcute de budiști.

Mandalele sunt folosite în scopuri de meditație, permițând individului să devină una cu universul. Simbolismul din spatele creării unei mandale poate avea o semnificație diferită pentru mulți oamenifie evreiesc, budist, creștin, păgân sau orice altă orientare religioasă.

Mandalele pot fi create de oameni pentru a simboliza călătoria lor în viață. Mandalele pot spune și povestea unui individ. In unele cazuri, ele dezvăluie calea de viață a individului. Grupurile pot crea mandale care dezvăluie ce ar trebui să facă pentru a crește și a se dezvolta ca grup.

Citește și:   Test de personalitate: ceea ce vezi mai întâi dezvăluie dacă ești o persoană sentimentală!

Cu toții facem alegeri în viață, dar uneori nu realizăm efectul pe care acele decizii îl au asupra vieții noastre. De data aceasta, alegerea ta va determina mandala care te leagă de spiritul tău! Alegerea ta determină ce mandala spirituală ești. Află acum cu ce mandală te conectezi cel mai mult și ce dezvăluie despre tine.

Care este mandala care te-a atras cel mai mult la prima vedere?

Mandala numărul 1: Intuiția

Mandala-n°1-Intuiție
Mandala nr. 1: Intuiția este trăsătura ta principală de personalitate

Tu ești Mandala intuiției. Mandala ta poartă spiritul bufniței. Bufnița vă aduce simțul văzului și capacitatea sa de a căuta lumina în întuneric.

La fel ca bufnița, ești o persoană foarte pozitivă și încearcă să faci tot ce poți în orice situație. Spiritul bufniței acționează ca o cheie pentru a-ți debloca înțelepciunea interioară. Spiritul mandalei tale îți amintește să fii mereu deschis, să ai încredere și să asculți.

Amintește-ți mereu… știi mai multe decât crezi! Crede în instinctele tale!

Mandala numărul 2: Dragoste

Mandala-n°2-Dragoste
Mandala nr. 2: Dragostea este trăsătura ta principală de personalitate

Tu ești mandala iubirii! Mandala ta este guvernată de elementul apă. Crezi cu adevărat în dragoste și unul dintre obiectivele tale principale în viață este să găsești dragostea adevărată. Porți spiritul căluțului de mare. Hipocampul aduce abilități de hrănire și devotament complet față de toate lucrurile și ființele pe care le iubești.

Căluțul de mare ne amintește să păstrăm toate formele de iubire ca principală motivație în viață!

Mandala numărul 3: Iertarea

Mandala-n°3-Iertarea
Mandala nr. 3: Iertarea este trăsătura ta principală de personalitate

Este condus de elementul apă și purtați spiritul câinelui. Acest spirit ne amintește de iubirea necondiționată și ne învață că iertarea este una dintre cele mai importante valori din viață. Cu mandala ta, poate fi necesar să te gândești la toți oamenii din viața ta și la modul în care aceștia îți influențează sentimentele.

Mandala ta crede că numai atunci când ierti cu adevărat pe cineva poate începe adevărata vindecare!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test de personalitate » Test de personalitate: Mandala pe care o alegeți va dezvălui o trăsătură de spiritualitate ascunsă