Test dificil de IQ: cât timp îți ia să rezolvi ecuația corectă mutând 2 chibrituri? 5% dintre oameni o fac în mai puțin de 15 secunde

Este posibil să fi auzit de testele IQ, care sunt teste psihometrice utilizate pentru a evalua capacitatea intelectuală a unei persoane. Acestea sunt adesea prezentate sub forma unor întrebări sau puzzle-uri menite să testeze viteza și capacitatea mentală. Puzzle-urile pot lua forma unor cuvinte încrucișate, rebus sau chiar ecuații matematice. Aceste teste pot fi foarte provocatoare și amuzante de rezolvat.

În ultima vreme, testele IQ și alte ghicitori au câștigat popularitate pe rețelele sociale și pe internet. Provocările interesante circulă rapid și sunt împărtășite de mii (dacă nu de milioane) de oameni.

Puzzle-ul de astăzi este deosebit de dificil: prin simpla mutare a 2 chibrituri, trebuie să faci ecuația 9-3=2 corectă. Doar 5% dintre oameni o pot face în mai puțin de 15 secunde! Deci, cât de bine te descurci?

Citește și:   Provocare logică pentru genii: care este numărul lipsă din această secvență de numere?

Rezolvă provocarea: echilibrează ecuația 9-3=2 mutând 2 chibrituri.

Dacă vrei să reușești în acest puzzle, trebuie să observi bine și să te concentrezi. Nu este suficient să te gândești la soluția obișnuită, ci trebuie să gândești în afara cutiei și să găsești o soluție originală. Pentru a rezolva acest puzzle, putem muta doar 2 chibrituri pentru ca ecuația 9-3=2 să fie corectă. Deci, ești pregătit pentru această provocare?

Test IQ - 9-3=2
Rezolvă provocarea: echilibrează ecuația 9-3=2 mutând 2 chibrituri.

Cu acest puzzle, trebuie să ne exersăm mintea și creativitatea pentru a găsi o soluție unică.

Într-adevăr, nu trebuie să urmăm o cale obișnuită, ci să ne folosim abilitățile de observație și concentrarea pentru a rezolva provocarea. Pentru a reuși, trebuie să aliniem corect 2 chibrituri, astfel încât ecuația 9-3=2 să fie adevărată. Sunteți gata să acceptați această provocare?

Soluția la provocare

Am lansat o provocare foarte populară pe rețelele sociale precum Twitter și Instagram. Le-am cerut celor care ne urmăresc să rezolve o ghicitoare pentru a găsi soluția ascunsă. Ne-am bucurat să vedem atât de mulți participanți care au încercat să rezolve provocarea. Felicitări tuturor celor care au încercat și au jucat bine!

Citește și:   Testează-ți inteligența încercând să rezolvi acest test IQ. Cei mai talentați găsesc răspunsul în mai puțin de 35 de secunde!
Test IQ - 9-3=2 - soluție
Soluția la provocare

Acum este momentul să dezvăluim soluția la provocare. Am pus o imagine pentru a vă ajuta să înțelegeți soluția de mai sus. Soluția este 6-3=3. Deci, ce ai găsit?

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test dificil de IQ: cât timp îți ia să rezolvi ecuația corectă mutând 2 chibrituri? 5% dintre oameni o fac în mai puțin de 15 secunde