Test IQ: această provocare matematică este rezervată geniilor. Puțini oameni sunt capabili să găsească soluția în mai puțin de 60 de secunde!

Ghicitorile, jocurile de creier și provocările intelectuale sunt din ce în ce mai prezente pe internet și rețelele sociale. teste IQ sunt printre jocurile cele mai populare printre utilizatori. Aceste teste îi testează atât logica, cât și capacitatea de a rezolva probleme complexe. Astăzi vă propunem o provocare intelectuală foarte interesantă care constă în rezolvarea unei ecuații matematice prin eliminarea unui chibrit și mutarea uneia dintre ele.

Scopul este de a elimina un meci și de a muta unul, astfel încât ecuația 221-11-4=1 să devină corectă.

Putem spune că acest test este foarte interesant deoarece îți va testa capacitatea de a rezolva probleme logice și matematice. Gata? Deci să mergem !

Test IQ: scoateți un bețișor de chibrit și mutați unul pentru a face ecuația corectă

Testele de IQ și ghicitorile sunt foarte apreciate pentru capacitatea lor de a stimula mintea. Ele pot fi distractive, dar și educaționale. Una dintre cele mai cunoscute ghicitori este acest test IQ, al cărui scopul este de a elimina un chibrit și de a muta unul astfel încât ecuația 221-11-4=1 devine corectă.

Test IQ - 221-11-4=1
Test de IQ la matematică

Aceste tipuri de jocuri necesită multă concentrare și necesită logică, ceea ce necesită un efort considerabil de rezolvat.

Cu toate acestea, este foarte satisfăcător să vedem eforturile noastre răsplătite prin soluția acestor provocări.

Trebuie să avem o minte deschisă și să căutăm soluții inovatoare, care pot duce cu ușurință la frustrare dacă încercările noastre nu reușesc. Totuși, dacă continuăm să încercăm și să rămânem concentrați, vom găsi soluția.

Soluția puzzle-ului

Ne bucurăm că ați acceptat această provocare și ați găsit soluția! După cum se arată în imaginea de mai jos, ecuația corectă este 22-11-4=7.

Test IQ - 221-11-4=1 - explicație
Soluția explicată

Vă mulțumim pentru angajamentul dumneavoastră și pentru timpul petrecut pentru a găsi o soluție. Dacă a fost distractiv pentru tine, nu ezita să împărtășești provocarea celor din jur pe rețelele de socializare pentru ca și ei să încerce să găsească ecuația potrivită.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: această provocare matematică este rezervată geniilor. Puțini oameni sunt capabili să găsească soluția în mai puțin de 60 de secunde!