Test IQ: acest puzzle de potrivire îți va da bătăi de cap. Poți echilibra ecuația prin mutarea a 2 chibrituri?

Testele IQ sunt instrumente create pentru a măsura inteligența și capacitatea de rezolvare a problemelor unei persoane. Aceste teste pot fi sub formă de jocuri, puzzle-uri sau teste de inteligență, toate acestea fiind foarte distractive și provocatoare pentru minte.

Oamenilor le place să accepte provocări intelectuale și să le împărtășească pe rețelele sociale. Astăzi avem o provocare specială care vă va da bătăi de cap!

Puzzle-ul de astăzi constă în a echilibra o ecuație formată din chibrituri prin mutarea a doar 2 chibrituri. Limita de timp este de 25 de secunde, așa că scoateți cel mai mare creion și pregătiți-vă! Ecuația de pornire este 95+40=73 – o sarcină descurajantă, dacă a existat vreodată una. Încearcă să găsești o soluție la acest puzzle, și nu uita să împărtășești scorul tău cu prietenii tăi!

Poți finaliza această provocare în mai puțin de 25 de secunde?

Avem un puzzle foarte interesant și provocator pentru voi. Trebuie să găsești soluția la ecuația 95+40=73 prin mutarea a 2 chibrituri.

Poți finaliza această provocare în mai puțin de 25 de secunde?
Vei reuși să termini această provocare în mai puțin de 25 de secunde?

Acest puzzle necesită concentrare și spirit de observație, așa că va trebui să te uiți cu atenție la fiecare meci pentru a găsi calea corectă. Gândește în afara cutiei și fii creativ pentru a găsi o soluție!

Pentru a rezolva un puzzle, este important să vă folosiți mintea și creativitatea. Luați-vă timp să analizați fiecare meci și posibilitățile sale înainte de a vă lansa.

Lucrați în echipă pentru a găsi o soluție la acest puzzle, ceea ce vă va ajuta să gândiți mai repede. Nu uitați că fiecare detaliu contează și că fiecare mișcare poate duce la o nouă soluție!

Soluția este aproape!

Felicitări tuturor participanților care au încercat să echilibreze această ecuație cu doar 2 meciuri! Soluția acestui puzzle este 25+48=73, iar această provocare a fost distribuită pe multe rețele sociale, inclusiv pe Twitter și Facebook.

Soluția este aproape!
Soluția este aproape!

Așa că nu uita să împărtășești scorurile și soluțiile tale cu prietenii tăi pentru a le oferi o provocare suplimentară. Am pus o imagine mai sus pentru a vă ajuta să vizualizați soluția!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: acest puzzle de potrivire îți va da bătăi de cap. Poți echilibra ecuația prin mutarea a 2 chibrituri?