Test IQ: ai 8 secunde pentru a echilibra ecuația prin mutarea unui singur meci. Vei reuși să treci această provocare matematică?

Provocarea de astăzi este un test IQ bazat pe un puzzle matematic. Aveți la dispoziție doar 8 secunde pentru a echilibra ecuația prin mutarea unui singur meci. Vei reuși să treci această provocare matematică?

Testele IQ sunt teste psihometrice concepute pentru a măsura inteligența și abilitățile cognitive ale unei persoane. Puzzle-urile matematice sunt printre cele mai populare și sunt o modalitate excelentă de a testa logica și rezolvarea problemelor.

În ultima vreme, provocările bazate pe puzzle-uri sau teste sunt foarte populare pe rețelele de socializare. Utilizatorii își încearcă adesea norocul la aceste jocuri distractive pentru a-și testa abilitățile și pentru a concura cu prietenii lor.

Așadar, astăzi vă oferim un test de IQ bazat pe o ecuație: 7×8=9, care trebuie echilibrată prin mutarea unui singur chibrit într-un timp scurt (8 secunde). Deci, crezi că ai ce-ți trebuie pentru a prelua această provocare ?

Citește și:   Acceptă provocarea: puțini oameni au reușit să rezolve această ghicitoare în mai puțin de 30 de secunde!

Test IQ: Rezolvă ecuația 7×8=9 în 8 secunde

Testele IQ sunt o modalitate interesantă de a vă testa abilitățile cognitive și logica. Astăzi vă oferim o provocare provocare matematică inovatoare și distractivă: echilibrați ecuația 7×8=9 prin mutarea unui singur chibrit într-o perioadă scurtă de timp (8 secunde).

7x8=9 Test IQ
Test IQ: Rezolvă ecuația 7×8=9 în 8 secunde

Aceasta puzzle necesită o concentrare intensă și o bună observare. Va trebui să gândești în afara cutiei pentru a rezolva acest puzzle. Deci, crezi că ești în stare să o faci?

Pentru a reuși, nu trebuie doar să gândiți logic, ci și să vă aplicați creativitatea. Observarea și concentrarea sunt cheile succesului în acest provocare. Trebuie să ieșim de pe cărările bătătorite pentru a găsi soluția la această enigmă. Așadar, ești pregătit pentru această provocare?

Încearcă să găsești soluția corectă în timp record și distrează-te cu acest joc. puzzle. Când o vei face, vei descoperi că IQ-ul tău este mult mai mare decât credeai!

Citește și:   Test IQ: care crezi că este cel mai greu pachet cadou? Veți găsi răspunsul corect în mai puțin de 12 secunde?

Soluția la provocare

Suntem încântați că atât de mulți oameni au acceptat provocarea și îi felicităm pe toți cei care au participat. Provocarea a fost foarte populară pe rețelele de socializare, inclusiv Facebook, Twitterși Instagram. Am postat o imagine mai jos pentru a explica soluția la această provocare. După o lungă așteptare, soluția este în sfârșit dezvăluită: 1×8=8.

Test IQ 7x8=9 - soluție
Soluție

Pentru a rezolva acest puzzle, tot ce trebuia să faci era să înmulțești un număr cu 8 și rezultatul era 8. Nu uitați să vă încurajați prietenii și familia să participe la următoarea provocare! S-ar putea să fie mai norocoși decât tine.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: ai 8 secunde pentru a echilibra ecuația prin mutarea unui singur meci. Vei reuși să treci această provocare matematică?