Test IQ: care crezi că este cel mai greu pachet cadou? Veți găsi răspunsul corect în mai puțin de 12 secunde?

În această ghicitoare de logică, care este adesea folosită ca test de IQ, încearcă să identifici cel mai greu pachet cadou dintre cele trei cutii cadou din imagine. Poți rezolva acest puzzle în 12 secunde sau mai puțin?

Dacă ești genul de persoană care iubește jocurile de analiză și puzzle-urile, acest joc este perfect pentru tine. Nu numai el este distractiv, dar vă va oferi o evaluare precisă a nivelului dvs. de IQ. Mulți oameni cred că inteligența poate fi determinată de cât de repede o persoană rezolvă o problemă.

Pentru a rezolva aceste probleme, trebuie să gândiți în afara cutiei. Răspunsul nu va fi atât de simplu pe cât credeai inițial, așa că trebuie să fii creativ. A pune abilitățile tale de logică la test cu această ghicitoare: identifică cel mai greu pachet cadou din imagine.

Test IQ: care este cel mai greu pachet cadou?

test iq - care dar este cel mai greu
test de inteligenta

În imaginea de mai sus, trebuie să identificați cel mai greu pachet cadou. O minte alertă poate rezolvă această ghicitoare în 12 secunde analizând cu atenție fiecare pachet cadou plasat pe o cântar. Răspunsurile sunt enumerate chiar sub întrebare, așa că nu înșela!

Sfat: Analizează greutatea cadourilor pe primul cântar, apoi pe al doilea.

Soluția la această ghicitoare logică

Scara te va ajuta să găsești răspunsul la această ghicitoare. În prima rundă au fost așezate pe cântar un pachet cadou cu o panglică roșie și un pachet cu capac galben și o panglică albastră. Cutia cadou cu panglica rosie este mai grea decat cutia cu capac galben si panglica albastra.

Când am așezat al doilea set de cutii pe cântar, am constatat că cutia cu panglică roșie era mai ușoară decât cutia cu buline cu panglică albastră.

Comparând aceste două seturi de date, putem deduce că, dintre cele trei pachete cadou diferite, cel cu buline și panglica albastră este cel mai greu.

test iq - care cadou este cel mai greu - tutorial
test de inteligenta

Această ghicitoare a fost concepută pentru a-ți testa observația și inteligența. Pentru a o rezolva, trebuie să folosiți gândirea laterală. Răspunsul este că cutia cu panglică albastră este cea mai grea.

Dacă ai rezolvat puzzle-ul în 12 secunde, înseamnă că poți fi destul de mulțumit de abilitățile tale cognitive. Dar nu-ți face griji, acest tip de ghicitoare este doar o modalitate distractivă de a-ți testa IQ-ul. Dacă vrei să-ți cunoști adevăratul scor IQ, cel mai bine este să faci un test oficial de IQ.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: care crezi că este cel mai greu pachet cadou? Veți găsi răspunsul corect în mai puțin de 12 secunde?