Test IQ: care zar nu se potrivește cu modelul dintre pliurile propuse? Abia 5% dintre oameni găsesc răspunsul în mai puțin de 45 de secunde

Testele de IQ și ghicitorile au devenit foarte populare pe rețelele de socializare, așa că astăzi vă aducem o nouă provocare. Este un test de IQ care constă în găsirea zarului care nu se potrivește cu tiparul dintre cele 9 împăturiri propuse.

Acest puzzle este ușor de înțeles, dar poate fi foarte dificil de rezolvat, mai ales dacă ești limitat de timp. Misiunea ta este să găsești pe cel potrivit în mai puțin de 45 de secunde!

Acest exercițiu poate părea banal, dar necesită concentrare și perspicacitate pentru a fi realizat corect. Gândirea analitică este esențială pentru a găsi soluția potrivită și trebuie să vă acordați timp pentru a observa fiecare detaliu al diferitelor falduri oferite. Odată ce ai găsit-o pe cea potrivită, vei fi mândru de reușita ta! Așadar, ești pregătit pentru această provocare?

Provocare logică: găsește matrița care nu se potrivește cu modelul!

Provocarea logică de astăzi poate părea simplă, dar este de fapt foarte provocatoare pentru creierul tău! Pentru a rezolva acest puzzle, va trebui să folosiți analiza logică și să vă uitați atent la fiecare dintre pliurile propuse.

test logic - care zar nu se potrivește cu modelul
Provocare logică: găsește matrița care nu se potrivește cu modelul!

De asemenea, va trebui să gândiți în afara cutiei și să vă folosiți viziunea spațială pentru a găsi soluția potrivită. Suntem siguri că vei reuși să faci față acestei provocări și să o găsești pe cea potrivită în mai puțin de 45 de secunde!

Așadar, ești pregătit pentru această provocare? Suntem siguri că veți găsi soluția potrivită. Nu numai că acest puzzle este distractiv, dar este și foarte bun pentru creierul tău.

Într-adevăr, acest tip de provocare stimulează memoria și capacitățile intelectuale. Așa că ia-ți timp să te uiți la fiecare dintre falduri și folosește analiza logică! Poți s-o faci!

Soluția la acest puzzle!

Sperăm că v-ați gândit cu atenție și că v-ați luat timp să analizați fiecare pliu pentru a găsi soluția. Dacă ați ajuns la răspunsul corect înainte de cele 45 de secunde, felicitări! Sunteți foarte perspicace și creierul dumneavoastră este în formă.

Matrița nr. 8 este plierea care nu se potrivește cu modelul.

Dacă nu ați găsit răspunsul, încercați să vă dați seama de ce matrița nr. 8 nu se potrivește cu modelul original.

test logic - care matriță nu se potrivește cu modelul - soluție
Soluția la acest puzzle!

Acest puzzle este foarte popular pe rețelele de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter și Instagram. Așa că, dacă ai găsit matrița potrivită înainte de expirarea celor 45 de secunde, distribuie această provocare pe conturile tale pentru a-ți implica prietenii și pentru a-i provoca pe cei care ți se par puțin ruginiti din punct de vedere intelectual!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: care zar nu se potrivește cu modelul dintre pliurile propuse? Abia 5% dintre oameni găsesc răspunsul în mai puțin de 45 de secunde