Test IQ: crezi că ești bun la matematică? Demonstrează-l găsind soluția în mai puțin de 25 de secunde!

Puzzle-urile și provocările intelectuale sunt foarte populare pe internet și rețelele sociale. Jocurile puzzle sunt o modalitate excelentă de a-ți stimula creierul și pune-ți la încercare abilitățile de matematică. Astăzi vă oferim o provocare de matematică care vă va testa IQ-ul: găsiți soluția acestei ecuații în mai puțin de 25 de secunde! Ești pregătit pentru provocare?

În acest test, scopul este simplu: calculați rezultatul ultimei ecuații. Pentru a reuși, trebuie să găsești valoarea diferitelor elemente: un măr, un caiet și un creion.

Crezi că ești bun la matematică? Dovedește-o ! Sunteți gata să acceptați provocarea? Asadar, haideti sa începem!

Testele IQ sunt instrumente foarte populare care măsoară abilitățile intelectuale ale unei persoane. Testele IQ sunt concepute pentru a evalua capacitatea de raționament, memoria și abilitățile analitice. În plus, sunt o modalitate excelentă de a stimula creierul și de a testa abilitățile de matematică. Provocările creierului oferă jucătorilor o mare oportunitate de a-și pune abilitățile la încercare și arata adevaratul lor potential.

Citește și:   Provocare logică pentru genii: care este numărul lipsă din această secvență de numere?

Test IQ: calculați rezultatul ecuației în mai puțin de 25 de secunde

Testele de IQ sunt o modalitate excelentă de a-ți testa abilitățile de matematică și logică, punându-ți la încercare capacitatea de a rezolva puzzle-uri. puzzle-uri. Scopul acestei provocări este de a calcula rezultatul a ecuaţiefolosind obiecte simple: un măr, un caiet și un creion.

Test IQ - rezolvă ecuația creion Apple Book
test de inteligenta

Deși sarcina poate părea dificilă la prima vedere, trebuie să ne amintim că aceasta nu este o ghicitoare, ci mai degrabă un exercițiu de evaluare a inteligenței noastre. Cheia pentru a trece acest test este să găsiți valoarea fiecărui element și să calculați rezultatul final.

Când ne confruntăm cu acest tip de exerciții, este important să ne facem timp să ne gândim la potențiale soluții și că examinăm cu atenție fiecare element.

Citește și:   Testează-ți inteligența încercând să rezolvi acest test IQ. Cei mai talentați găsesc răspunsul în mai puțin de 35 de secunde!

Folosirea instrumentelor matematice pe care le avem poate fi de ajutor în găsirea rezultatului corect și este mai bine să începem cu o problemă simplă înainte de a trece la o întrebare mai complicată. Odată ce soluția a fost găsită, putem trece la următoarea etapă a testului IQ.

Soluția provocării tale de matematică este dezvăluită!

Raspunsul corect este 7! Prin perseverență și lucru în echipă, oamenii au găsit soluția prin detalierea fiecărei linii.

Prima linie spunea că fiecare măr valorează 5, a doua că o liră valorează 8, iar a treia că fiecare creion valorează 10.

În cele din urmă, calculul ultimei linii a făcut posibilă găsirea răspunsului corect: măr (5) – carte (8) + creion (10) = 7.

Mulțumim călduros tuturor celor care au acceptat această provocare și au petrecut timp căutând o soluție.

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!

Nu ezitați să împărtășiți această provocare pe rețelele sociale pentru a permite altora să accepte aceeași provocare.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: crezi că ești bun la matematică? Demonstrează-l găsind soluția în mai puțin de 25 de secunde!