Test IQ: cum să faci ecuația corectă mutând doar un singur meci? Poți găsi o soluție în mai puțin de 15 secunde?

Testele IQ sunt o modalitate populară de a testa capacitatea intelectuală a unei persoane. Acestea se pot baza pe matematică, pe gândire logică sau pe o combinație a celor două.

Aceste teste pot include, de asemenea, ghicitori sau puzzle-uri care cer utilizatorului să rezolve o problemă prin găsirea unei soluții unice. Provocările IQ sunt foarte populare pe rețelele de socializare și sunt adesea împărtășite cu provocarea de a găsi soluția în mai puțin de 15 secunde.

Puzzle-ul zilei de astăzi este un test de IQ deosebit de interesant, care constă în rezolvarea ecuației 6-5=9 prin mutarea unui singur meci. Pare o sarcină imposibilă, dar este posibil (cu mintea creativă potrivită) să o faci bine în mai puțin de 15 secunde. Deci, care este soluția?

Rezolvați testul IQ: echilibrați ecuația 6-5=9 prin mutarea unui singur chibrit.

Trebuie să observi și să te concentrezi bine pentru a trece această probă. Este posibil să reușiți în mai puțin de 15 secunde, dar va trebui să gândiți în afara cutiei pentru a găsi o soluție. Pentru ca ecuația să fie corectă, va trebui să mutați un singur chibrit pentru a găsi soluția. Deci, care este răspunsul?

Test IQ: 6-5=9
Rezolvați testul IQ: echilibrați ecuația 6-5=9 prin mutarea unui singur chibrit.

Pentru a finaliza provocarea, va trebui să vă folosiți mintea și creativitatea. Luați-vă timp pentru a examina fiecare element al puzzle-ului și încercați diferite soluții pentru a vedea ce funcționează.

Poate dura mai mult de 15 secunde, dar dacă vă păstrați concentrarea și găsiți soluția corectă, veți reuși să rezolvați puzzle-ul cu succes.

Testul IQ: soluția la puzzle

Sunteți gata să descoperiți soluția? I-am felicitat pe toți participanții care au încercat să treacă de această provocare foarte populară pe rețelele de socializare precum Twitter și Instagram. Dacă sunteți interesat să vedeți cum s-a ajuns la această soluție, am pus o imagine mai jos pentru a vă ajuta să înțelegeți. Soluția este 8-5=3.

6-5=9 - soluție
Testul IQ: soluția la puzzle
Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: cum să faci ecuația corectă mutând doar un singur meci? Poți găsi o soluție în mai puțin de 15 secunde?