Test IQ: cum să faci ecuația corectă prin mutarea a 2 chibrituri? Doar geniile matematice pot face acest lucru în mai puțin de 12 secunde!

Astăzi îți oferim o provocare foarte specială: reușește să faci corectă ecuația 7-7=7 mutând doar 2 chibrituri! Doar cele mai mari genii ale matematicii reușesc să găsească soluția în mai puțin de 12 secunde. O performanță impresionantă!

Testele IQ sunt foarte populare și au fost folosite ca mijloc de evaluare a capacității intelectuale a indivizilor încă din secolul al XIX-lea. Puzzle-urile implicate pot fi foarte variate, de la jocuri matematice la ghicitori. Aceste teste testează, de asemenea, logica și abilitățile analitice.

Recent, provocările au devenit foarte populare pe rețelele de socializare. Scopul este, de obicei, de a convinge prietenii sau adepții să rezolve puzzle-uri complexe sau să îndeplinească anumite condiții pentru a câștiga un premiu. Aceste provocări pot lua mai multe forme: jocuri matematice, ghicitori, șarade și alte exerciții logice. Ești gata să accepți provocarea de astăzi?

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!

Test IQ: rezolvă ghicitoarea 7-7=7 mutând doar 2 chibrituri!

Rezolvarea acestui puzzle necesită o observație atentă și concentrare. Nu este suficient să urmezi pur și simplu căile cele mai logice pentru a găsi soluția. Pentru a reuși în această provocare, trebuie să gândiți în afara cutiei și să vă folosiți creativitatea și abilitățile analitice.

Test IQ 7-7=7
Test IQ: rezolvă puzzle-ul 7-7=7 mutând doar 2 meciuri!

Pentru a găsi soluția la această ghicitoare, trebuie să-ți folosești imaginația și logica pentru a vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă. Nu este vorba de a urma calea cea mai convenabilă, ci mai degrabă de a ieși în evidență cu o strategie unică și inovatoare.

Într-adevăr, obiectivul este de a rezolva problema 7-7=7 prin mutarea a doar 2 meciuri! Acest lucru necesită abilități analitice și de abstractizare extraordinare. Doar cei mai mari matematicieni reușesc să găsească soluția în mai puțin de 12 secunde… Ești pregătit să accepți această provocare? Vă invităm să vă testați abilitățile!

Citește și:   Provocare logică pentru genii: care este numărul lipsă din această secvență de numere?

Soluția la puzzle este dezvăluită

I-am făcut pe toți să aștepte și le mulțumim tuturor pentru participare. Această provocare a fost foarte populară pe rețelele de socializare, în special pe Instagram și Twitter. Am pus o imagine pentru a explica soluția mai jos.

Test IQ 7-7=7 - soluție
Soluția la puzzle

Soluția este 1×7=7, dar nu dați răspunsul în subtitlu. De asemenea, nu uitați să nu folosiți cuvântul „puzzle”, deoarece dorim să evităm confuzia.

Sperăm că v-ați bucurat de această provocare și că veți continua să participați la alte provocări pe care le organizăm. Mulțumim încă o dată tuturor celor care au participat și au împărtășit această activitate!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: cum să faci ecuația corectă prin mutarea a 2 chibrituri? Doar geniile matematice pot face acest lucru în mai puțin de 12 secunde!