Test IQ: cum să obții 5 triunghiuri prin mutarea a 3 chibrituri? Pune-ți inteligența la încercare completând această provocare logică în mai puțin de 20 de secunde

Testele IQ și puzzle-urile sunt o modalitate distractivă de a testa inteligența și abilitățile de rezolvare a problemelor. Aceste jocuri nu numai că îți stimulează creierul, dar sunt și o modalitate excelentă de a-ți exersa abilitățile de gândire logică.

Provocările complexe de rezolvare a problemelor sunt foarte populare pe rețelele de socializare, deoarece le permit utilizatorilor să își testeze abilitățile analitice și de rezolvare a problemelor. Astăzi, vom accepta provocarea de a obține 5 triunghiuri prin mutarea a 3 chibrituri. Această provocare de logică este o modalitate excelentă de a-ți testa inteligența și de a vedea dacă îți poți da seama în mai puțin de 20 de secunde.

Pentru a finaliza această provocare trebuie să muți doar 3 chibrituri pentru a forma 5 triunghiuri. Poți folosi orice metodă dorești, dar trebuie să găsești soluția corectă în mai puțin de 20 de secunde. Acest lucru poate părea dificil la început, dar odată ce ați găsit aranjamentul potrivit de chibrituri, va fi mult mai ușor. Așa că pune-ți creierul la încercare și hai să vedem dacă poți rezolva această provocare logică!

Citește și:   Acceptă provocarea: puțini oameni au reușit să rezolve această ghicitoare în mai puțin de 30 de secunde!

Testul IQ: Cum să obții 5 triunghiuri prin mutarea a 3 chibrituri?

Această provocare logică este o ocazie excelentă de a-ți testa inteligența și de a vedea dacă poți găsi soluția în mai puțin de 20 de secunde. Pentru a trece acest test de IQ, trebuie să observați și să vă concentrați.

iq test - mută 3 chibrituri pentru a obține 5 triunghiuri - provocare
Testul IQ: Cum să obții 5 triunghiuri prin mutarea a 3 chibrituri?

Este posibil să trebuiască să gândiți în afara cutiei și să găsiți soluții creative pentru a rezolva puzzle-ul. De asemenea, va trebui să ne asigurăm că respectăm regulile jocului și că nu folosim mai mult de 3 chibrituri pentru a forma 5 triunghiuri.

Deci, ești pregătit pentru această provocare? Dacă da, atunci să începem! Amintiți-vă, cheia succesului în acest puzzle este să observați cu atenție, să vă folosiți logica și imaginația și să găsiți soluția în mai puțin de 20 de secunde.

Citește și:   Inteligența ta va fi pusă la încercare cu acest test IQ. Încercați să găsiți rezultatul potrivit în mai puțin de 30 de secunde!

Care este rezultatul pe care îl veți obține? Abia așteptăm să vedem cu ce te vei alege!

Soluția la acest test IQ

Ne bucurăm să vedem că mulți oameni au acceptat provocarea și au încercat să rezolve acest puzzle. Această provocare logică este foarte populară pe rețelele de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter și Instagram. Vă felicităm pentru participare!

qi test - mutați 3 chibrituri pentru a obține 5 triunghiuri - soluție
Soluția la acest test IQ

Dacă nu ați reușit să găsiți soluția în mai puțin de 20 de secunde, nu vă faceți griji! Este timpul să dezvăluim soluția acestui test IQ. Am pus o imagine pentru a explica cum se obțin 5 triunghiuri prin mutarea a 3 chibrituri:

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: cum să obții 5 triunghiuri prin mutarea a 3 chibrituri? Pune-ți inteligența la încercare completând această provocare logică în mai puțin de 20 de secunde