Test IQ: cum se formează 2 dreptunghiuri mutând două bețe de chibrit? Ai doar 30 de secunde pentru a reuși

Jocurile de creier și puzzle-urile au devenit foarte populare în ultimii ani, mai ales datorită rețelelor de socializare care le promovează. THE provocări intelectuale sunt, de asemenea, la modă și permit tuturor să concureze cu ceilalți. Dintre aceste jocuri intelectuale, testul IQ este unul dintre cele mai cunoscute și constă în mutarea a 2 bețe de chibrit pentru a forma 2 dreptunghiuri. Este timpul să preia această provocare și să-i verifice abilitățile logice.

Test IQ: mutați 2 bețe de chibrit pentru a forma 2 dreptunghiuri

Teste de IQ și puzzle-uri sunt un mod distractiv stimulează gândirea creativă și logică. O activitate care necesită multă concentrare este să mutați 2 bețe de chibrit pentru a forma 2 dreptunghiuri.

Test IQ - mutați 2 bețe de chibrit pentru a forma 2 dreptunghiuri
Test IQ: mutați 2 bețe de chibrit pentru a forma 2 dreptunghiuri

Pentru a reuși această provocare, este important să avem o bună cunoaștere a formelor și figurilor geometrice. De asemenea, trebuie să observăm cu atenție spațiul disponibil pentru a identifica cea mai bună mișcare de efectuat. În plus, trebuie să fim atenți la consecințele plasării meciurilor și să ne facem timp să analizăm fiecare dintre acțiunile noastre. Aceste exerciții pot fi foarte distractive și interesante, dar necesită răbdare și perseverență.

Reușirea acestei provocări necesită o mare concentrare și o bună cunoaștere a formelor geometrice. Trebuie să observi spațiul disponibil și să analizezi cu atenție consecințele fiecărei mișcări făcute înainte de a lua o decizie. Testele de IQ și ghicitorile sunt distractive, dar a ajunge acolo necesită răbdare și perseverență. Este necesară o doză de creativitate și logică pentru a reuși să muți 2 bețe de chibrit pentru a forma 2 dreptunghiuri.

Soluția testului IQ

Participanții la această provocare au trebuit să-și amintească definiția unui pătrat care este un anumit dreptunghi și să se uite la imaginea de mai jos pentru a găsi deplasarea corectă a potrivirilor.

Test IQ - mutați 2 bețe de chibrit pentru a forma 2 dreptunghiuri - soluție
Soluţie

Mulțumim tuturor celor care au acceptat această provocare și au petrecut timp încercând să găsească soluția. Pentru a împărtăși această experiență cu prietenii și familia, îi încurajăm pe jucători să-și posteze scorul pe rețelele sociale!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: cum se formează 2 dreptunghiuri mutând două bețe de chibrit? Ai doar 30 de secunde pentru a reuși