Test IQ: doar cei mai talentați la matematică trec această provocare în mai puțin de 12 secunde!

Te-ai confruntat vreodată cu o ghicitoare sau cu un test de IQ? Dacă da, știți cu siguranță că testele IQ sunt concepute pentru a evalua capacitatea cognitivă a unei persoane. Ele constau de obicei în întrebări abstracte sau exerciții vizuale care necesită o logică deosebită și un raționament complex. Astăzi vom pune aceste abilități la încercare cu a joc de inteligență dificil.

Puzzle-ul de astăzi este simplu: poți echilibra ecuația 7+5=4+3 mutând doar un bețișor de chibrit? A reusi, va trebui să rezolvați această problemă aritmetică în mai puțin de 12 secunde. Doar cei mai talentați la matematică vor reuși în timpul alocat!

Provocările matematice și alte jocuri enigmatice sunt foarte populare pe rețelele sociale. Mii de utilizatori și-au încercat norocul și își împărtășesc rezultatele prietenilor și comunității. Deci, care este strategia ta pentru a rezolva această problemă? Testează-ți abilitățile mentale și vezi dacă poți îndeplini această provocare.

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!

Provocare: Echilibrează ecuația 7+5=4+3 mutând un singur chibrit!

Testul IQ constă de obicei în întrebări abstracte sau exerciții vizuale care necesită o logică mare și un raționament complex. Astăzi, punem aceste abilități la încercare cu un teaser provocator. Pentru a o rezolva, trebuie să echilibrați ecuația 7 + 5 = 4 + 3 deplasând numai o potrivire. Poți să o faci în mai puțin de 12 secunde?

Test IQ - 7+5=4+3 cu 1 meci
Test IQ: echilibrați 7+5=4+3 prin mișcarea unui bețișor de chibrit

Jocurile enigmatice sunt foarte populare pe rețelele sociale. Mii de utilizatori și-au încercat norocul și își împărtășesc rezultatele prietenilor și comunității. Deci, care este strategia ta pentru a face față acestei provocări? Testează-ți abilitățile mentale și vezi dacă poți reuși!

Rezolvarea unui puzzle poate fi foarte distractiv și interesant, dar necesită atenție și concentrare. Trebuie să observi fiecare detaliu și să fii plin de resurse pentru a găsi soluții la aceste probleme. Această ghicitoare specială poate părea de nerezolvat, dar este posibil să o rezolvi prin mișcarea unui singur chibrit. Încercați diferite strategii până o găsiți pe cea potrivită!

Citește și:   Provocare logică pentru genii: care este numărul lipsă din această secvență de numere?

Soluția la provocarea matematică

Felicităm călduros toți participanții pentru că au găsit soluția la această provocare! Perspicacitatea ta a fost cu adevărat impresionant. Acest tip de provocare este foarte popular pe rețelele sociale precum TikTok, Instagram și Twitter. Dorim să vă mulțumim fiecăruia dintre voi pentru că și-a acordat timpul de a participa la această activitate.

Test IQ - 7+5=4+3 1 meci - soluție
Soluţie

După o lungă reflecție, soluția s-a dovedit a fi destul de simplă: a fost necesar mutați meciul de la 7 la 5 pentru a obține 6. Sperăm că această imagine va ajuta participanții care nu au găsit încă răspunsul corect la această provocare.

Încă o dată, mulțumim tuturor pentru participare și dorim tuturor multă distracție cu acest tip de joc!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: doar cei mai talentați la matematică trec această provocare în mai puțin de 12 secunde!