Test IQ: ecuația poate fi echilibrată prin mișcarea a 2 bețe de chibrit. Îți poți da seama care dintre ele în mai puțin de 20 de secunde?

Astăzi vă vom oferi un teaser care necesită o anumită abilitate pentru a rezolva ecuația „9-2=3”. Testele IQ sunt o modalitate excelentă de a evalua capacitatea unei persoane de a rezolva probleme și de a lua decizii logice. Puzzle-urile pot fi foarte distractive și provocatoare, cu dificultăți diferite în funcție de subiect.

Provocarea zilei este foarte diferită și constă în echilibrareaecuația 9-2=3 doar prin mutare 2 meciuri. Acest tip de puzzle este foarte popular pe rețelele sociale deoarece permite utilizatorilor să se distreze și să-și testeze abilitățile de rezolvare a puzzle-urilor.

Nu uita că fiecare pas contează și că trebuie să găsești soluția care se potrivește cel mai bine cu criteriile jocului.Pentru cei care doresc să accepte această provocare, urmează cu atenție explicațiile de mai jos pentru a găsi răspunsul corect!

Rezolvă ghicitoarea 9-2=3 cu doar 2 meciuri!

Astăzi, vă propunem o provocare cu totul specială: să rezolvați ecuația 9-2=3 folosind numai 2 meciuri. Testele IQ sunt o modalitate excelentă de a evalua capacitatea unei persoane de a rezolva probleme și de a lua decizii logice.

Test IQ - 9-2=3
test de inteligenta

Acest puzzle este original, deoarece le cere jucătorilor să gândească în afara casetei pentru a găsi echilibrul potrivit. Fiecare pas contează și trebuie să găsești cel mai bun compromis posibil pentru a reuși în joc! Aveți 20 de secunde pentru a găsi soluția, apoi pe semnele tale…

Gata? Merge! Rezolvarea acestei ecuații nu va fi ușoară, deoarece necesită multă gândire și perspectivă. Pentru a reuși această provocare, va trebui să-ți folosești logica și creativitatea.

Observați cu atenție fiecare detaliu, acordați-vă timp pentru a raționa corect și încercați să găsiți soluții originale. Acesta este singurul mod de a ajunge la soluție în just 20 de secunde. Lasă-ți imaginația să zboare și profită de șansa de a-ți testa abilitățile de rezolvare a problemelor!

Soluția la provocare

Felicităm și mulțumim tuturor participanților pentru angajamentul față de această provocare. Participarea la acest tip de provocare este foarte populară pe rețelele de socializare precum Facebook, instagramși multe altele.

Test IQ - 9-2=3 - tutorial
Soluţie

Soluția la provocare este 6-3=3. Am pus o imagine mai sus pentru a explica în continuare soluția. Nu uitați să împărtășiți această pagină prietenilor dvs., astfel încât și ei să poată rezolva provocarea!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: ecuația poate fi echilibrată prin mișcarea a 2 bețe de chibrit. Îți poți da seama care dintre ele în mai puțin de 20 de secunde?