Test IQ: ești un geniu dacă poți rezolva acest puzzle cu chibrituri în mai puțin de 20 de secunde!

Ați auzit vreodată de testele IQ? Acestea sunt un măsură de inteligență și pot fi destul de dificile. Cu toate acestea, astăzi vă oferim un puzzle care iese puțin din comun: poți rezolva acest puzzle în mai puțin de 20 de secunde?

Provocarea de astăzi este: găsiți o soluție pentru a echilibra ecuația 99-39=10 prin mutarea a doar 2 chibrituri.

Pornește cronometrul și hai să vedem dacă ești suficient de inteligent pentru a găsi răspunsul.

Testele IQ au fost foarte populare de mulți ani, deoarece reprezintă o modalitate distractivă de a vă testa inteligența și capacitatea de a rezolva puzzle-uri. Aceste provocări fac furori și pe rețelele de socializare, deoarece oferă o ocazie excelentă pentru ca oamenii să își pună în valoare talentele.

Test IQ: echilibrați ecuația 99-39=10 prin mutarea a doar 2 meciuri

Vei fi suficient de inteligent pentru a să găsești rapid o soluție Cum se face această provocare matematică cu chibrituri? Nu este nimic complicat, dar trebuie să te folosești de logică și concentrare pentru a face un mic calcul mental.

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!
Test IQ - 99-39=10
Test IQ

Pentru a rezolva acest puzzle, va trebui să te uiți cu atenție la ecuație și să te concentrezi asupra modului în care pot fi mutate chibriturile pentru a găsi răspunsul corect. Va trebui să gândiți în afara cutiei și să veniți cu o soluție inovatoare la puzzle. Așadar, veți fi la înălțimea provocării? Este inteligența ta la înălțimea testului? Vom vedea.

Acest test IQ este o provocare stimulantă și distractivă care îi face pe oameni să gândească creativ. Nu este vorba doar despre adunare sau scădere, ci despre cum vei rezolva această ghicitoare cu chibrituri. Așadar, provocarea este să găsești soluția corectă în mai puțin de 20 de secunde.

Soluția la această provocare matematică

Îi felicităm călduros pe toți participanții care au acceptat această provocare și au încercat să găsească soluția! De asemenea, le mulțumim tuturor celor care și-au împărtășit înțelepciunea și cunoștințele pentru a ne ajuta să rezolvăm enigma.

Citește și:   Testează-ți inteligența încercând să rezolvi acest test IQ. Cei mai talentați găsesc răspunsul în mai puțin de 35 de secunde!

Soluția la această provocare foarte popularăcare este prezentă pe multe rețele socialeÎn cazul rețelelor sociale, răspunsul este următorul: 99 ar fi trebuit să fie schimbat în 69 și 39 în 59, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Test IQ - 99-39=10 - soluție
Soluție

Sperăm că ați găsit soluția interesantă și distractivă și că v-a adus puțină bucurie în ziua voastră! Vă mulțumim din nou pentru participare și nu ezitați să împărtășiți provocarea noastră cu prietenii dumneavoastră.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: ești un geniu dacă poți rezolva acest puzzle cu chibrituri în mai puțin de 20 de secunde!