Test IQ: încercați să găsiți răspunsul la această provocare matematică în mai puțin de 45 de secunde. 98% dintre oameni eșuează!

Testele IQ sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți abilitățile cognitive și cunoștințele generale. Ele pot fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă distra. Puzzle-urile și provocările matematice sunt deosebit de populare pe rețelele de socializare, deoarece le permit utilizatorilor să își testeze abilitățile și inteligența.

Astăzi, vă aducem o provocare matematică care vă va testa la limită: 98% dintre cei care o încearcă eșuează! Există 4 cântare cu animale care stau pe ele, iar misiunea ta este să găsești greutatea exactă măsurată de cântarul numărul 4 în 45 de secunde.

Iată care sunt informațiile pe care le avem la dispoziție:

  1. Balanța nr. 1 măsoară 10 kg, format dintr-o pisică și un șoarece.
  2. Scala nr. 2 măsoară 20 kg, format dintr-un câine și un șoarece.
  3. Scala nr. 3 măsoară 24 kg, constând într-un câine și o pisică.
Citește și:   Inteligența ta va fi pusă la încercare cu acest test IQ. Încercați să găsiți rezultatul potrivit în mai puțin de 30 de secunde!

Misiunea ta este să găsești greutatea exactă măsurată de cântarul numărul 4 în mai puțin de 45 de secunde! Sunteți pregătiți pentru această provocare?

Acceptă provocarea: găsește valoarea exactă a greutății măsurate de cântarul numărul 4

Test IQ _ care este greutatea câinelui+ pisicii+șoricelului - provocare
Acceptă provocarea: găsește valoarea exactă a greutății măsurate de cântarul cu numărul 4

Testele IQ sunt o modalitate excelentă de a vă stimula creierul și de a vă testa abilitățile de rezolvare a puzzle-urilor. Astăzi vă aducem o provocare matematică care promite să fie provocatoare și interesantă. Misiunea ta este de a găsi greutatea exactă măsurată de cântarul numărul 4 în 45 de secunde.

Pentru a reuși în acest puzzle, este important să respectați informațiile oferite și să vă concentrați asupra diferitelor posibilități.

De asemenea, trebuie să gândiți în afara cutiei pentru a găsi soluții originale. Dacă 98% dintre cei care încearcă această provocare eșuează, înseamnă că doar cei mai isteți vor reuși!

Citește și:   Acceptă provocarea: puțini oameni au reușit să rezolve această ghicitoare în mai puțin de 30 de secunde!

Soluția provocării este în sfârșit dezvăluită

Sperăm că v-ați făcut timp să vă gândiți și să vă testați abilitățile matematice pentru a găsi răspunsul corect la această provocare. Probabil că au trecut câteva secunde sau minute, dar dacă nu ați găsit încă soluția, noi vă putem ajuta.

Această provocare matematică este foarte populară pe rețelele de socializare, cum ar fi Facebook, Instagram, Twitter și Reddit. Puteți găsi diferite soluții online și puteți discuta strategiile cu alți participanți. Îi felicităm pe cei care au reușit să rezolve această provocare!

Iată cum să găsești răspunsul la această ghicitoare:

  1. Pisică + Șoarece = 10 Kg
  2. Câine + Șoarece = 20 Kg
  3. Câine + Pisică = 24 Kg

Adăugând cele trei ecuații de mai sus, obținem: (Pisică + Șoarece) + (Câine + Șoarece) + (Câine + Pisică) = 10+20+24=54.

Citește și:   Test IQ: care crezi că este cel mai greu pachet cadou? Veți găsi răspunsul corect în mai puțin de 12 secunde?

Observăm că greutatea fiecărui animal apare de două ori în total, ceea ce ne dă următoarea ecuație:

2 x (pisică + câine + șoarece) = 54.

Aplicând regulile matematice, obținem: Pisică + Câine + Șoarece = 54/2=27Kg.

Prin urmare, cântarul nr. 4 afișează 27 kg.

Dacă ați folosit o altă metodă de calcul pentru a ajunge la rezultatul corect, vă rugăm să ne-o comunicați.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: încercați să găsiți răspunsul la această provocare matematică în mai puțin de 45 de secunde. 98% dintre oameni eșuează!