Test IQ: mulți au încercat să găsească soluția în mai puțin de 32 de secunde. Puțini oameni au reușit!

Puzzle-urile și provocările intelectuale fac furori pe internet și sunt distribuite masiv pe rețelele sociale. Găsiți numărul lipsă într-un cerc este unul dintre cele mai populare puzzle-uri din aceste jocuri puzzle. Dacă vrei să-ți testezi inteligența și logica, atunci această provocare este pentru tine! Ai 32 de secunde pentru a găsi soluția. Sunteţi gata ? Să mergem!

Testele IQ și provocările intelectuale măsoară inteligența unei persoane și capacitatea de rezolvare a problemelor. Ei provoacă logica, raționamentul și mintea creativă.

Multe platforme oferă teste IQ pentru a vă evalua inteligența, precum și jocuri pentru creier, care pot fi foarte distractive și provocatoare. Testele IQ sunt o modalitate excelentă de a înțelege mai bine propriile abilități intelectuale și de a descoperi noi perspective despre tine.

Citește și:   Provocare logică pentru genii: care este numărul lipsă din această secvență de numere?

Test IQ: găsiți numărul care lipsește în primul cerc

Testele IQ sunt o formă clasică de evaluare a abilităților cognitive. O modalitate obișnuită de a le testa este prin puzzle-uri și probleme de matematică, cum ar fi găsirea numărului lipsă.

test iq - care este valoarea numărului lipsă
Testul IQ: care este valoarea numărului lipsă

În acest tip de exercițiu, există de obicei trei cercuri împărțite în trei părți și obiectivul nostru este să găsim logica de calcul necesară pentru a descoperi acest număr lipsă.

Testele de IQ pot fi dificile, dar sunt o modalitate excelentă de a ne stimula abilitățile mentale și de a ne încuraja să gândim mai profund la problemele care ne confruntăm.

Puzzle-urile pot fi distractive și interesante; necesită un efort suplimentar și o bună concentrare, astfel încât să putem rezolva aceste exerciții în mod eficient.

Soluția celebrei ghicitori a cercului este în sfârșit dezvăluită!

Felicitari tuturor celor care au acceptat provocarea si au petrecut timp incercand sa gaseasca solutia.

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!

Raspunsul este 26! Într-adevăr, a trebuit să găsim următoarea logică: Cercul 2 = Cercul 1 + Cercul 3care ne oferă pentru fiecare cadru:

și așa pentru numărul lipsă:

Simțiți-vă liber să împărtășiți această provocare celor din jur pe rețelele de socializare, astfel încât și alții să se bucure de beneficiile unui exercițiu stimulant și interesant.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: mulți au încercat să găsească soluția în mai puțin de 32 de secunde. Puțini oameni au reușit!