Test IQ: mutați doar 2 chibrituri pentru a face ecuația corectă. Poți găsi o soluție în mai puțin de 20 de secunde?

Testele IQ, ghicitorile și provocările sunt foarte populare pe rețelele de socializare. În fiecare zi, mii de oameni se reunesc pentru a încerca să rezolve problemele complexe care le sunt prezentate. De aceea am decis să vă oferim astăzi un test de IQ: mutați doar 2 chibrituri pentru a face ecuația corectă. Dacă crezi că poți să te descurci în mai puțin de 20 de secunde, dă-i drumul!

Ecuația care trebuie rezolvată este: 4×8=0. Acesta este un puzzle foarte simplu, dar poate fi mai greu decât pare dacă nu știi cum să îl faci. Cheia aici este, desigur, să știi unde și cum să muți chibriturile astfel încât ecuația să fie corectă. Este important să vă concentrați și să vă gândiți la cea mai bună modalitate de a face acest lucru pentru a găsi o soluție înainte ca cronometrul să se termine.

Citește și:   Inteligența ta va fi pusă la încercare cu acest test IQ. Încercați să găsiți rezultatul potrivit în mai puțin de 30 de secunde!

Dacă ați acceptat provocarea, aveți 20 de secunde pentru a găsi o soluție și pentru a corecta ecuația prin mutarea a doar 2 meciuri. Poate părea ușor, dar necesită multă gândire și ingeniozitate. Deci, ești pregătit pentru această provocare?

Test IQ: Găsește o soluție în mai puțin de 20 de secunde!

Astăzi avem un puzzle foarte interesant pentru tine: trebuie doar să muți 2 chibrituri pentru ca ecuația 4×8=0 să fie corectă. Pentru a face acest lucru, trebuie să observați și să vă concentrați asupra problemei.

Test IQ 4x8=0
Test IQ: Găsește o soluție în mai puțin de 20 de secunde!

Nu poți găsi soluția în mod sigur doar cu ajutorul intuiției, ci trebuie să gândești în afara cutiei și să te gândești mai profund pentru a găsi soluția.

Acum este timpul să accepți provocarea! Misiunea ta este foarte simplă: rezolvă puzzle-ul în mai puțin de 20 de secunde, mutând doar 2 meciuri pentru a face ecuația corectă. Așadar, ești gata să accepți provocarea? Să începem!

Citește și:   Este nevoie de mai puțin de 35 de secunde pentru ca cei mai buni să treacă acest test de IQ. Crezi că ești unul dintre genii?

Ați găsit soluția?

Vă felicităm pentru că ați acceptat provocarea și ați încercat să rezolvați ghicitoarea! Acest tip de provocare este foarte popular pe rețelele de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter și Instagram. Suntem siguri că mulți dintre voi au găsit soluția în mai puțin de 20 de secunde.

Test IQ 4x8=0 - soluție
Soluția la provocare

Dar dacă nu ai găsit încă soluția, nu te panica! Am pus o imagine pentru a explica cum se face acest lucru mai jos. Pur și simplu mutați chibritul de la 8 la 4 pentru a forma baza lui 5 și, în același timp, mutați chibritul la dreapta lui 4 pentru a-l muta în sus și a forma 5. Obții 5×0=0 dacă ai mutat 2 meciuri. Deci, ești gata să încerci din nou provocarea?

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: mutați doar 2 chibrituri pentru a face ecuația corectă. Poți găsi o soluție în mai puțin de 20 de secunde?