Test IQ: numai genii pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 30 de secunde!

Astăzi, puzzle-urile, jocurile puzzle și provocările intelectuale sunt foarte populare pe web și rețelele sociale. Utilizatorii de internet se confruntă în fiecare zi cu teste de IQ care le testează abilitățile cognitive. Aici este o nouă provocare intelectuală : găsiți logica și relația dintre numere pentru a găsi numărul lipsă în mai puțin de 30 de secunde! Cine este gata să accepte această provocare?

Testele IQ sunt instrumente eficiente pentru evaluarea abilităților cognitive și intelectuale ale unei persoane. Provocările intelectuale, pe de altă parte, urmăresc să stimuleze și dezvolta mintea creativă și logică unii participanți.

In efect, cu putina concentrare, fiecare individ este capabil să găsească soluții inteligente și originale la situații complexe. Jocurile de gândire sunt, prin urmare, o modalitate excelentă de a vă antrena și de a vă exercita memoria sau abilitățile de raționament.

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!

Test IQ: Rezolvați misterul numerelor pentru a găsi cele dispărute!

Testele de IQ și ghicitorile sunt modalități distractive și provocatoare de a ne testa inteligența. Dar cateodata, este vorba de a găsi logica și relația dintre numere pentru a găsi numărul lipsă. Trebuie să ne gândim la aceste relații și să găsim soluția folosind indiciile date.

Testul IQ - Care este numărul lipsă
test de inteligenta

Este important de reținut că, în unele cazuri, nu va fi o întrebare de matematică sau aritmetică, ci mai degrabă o chestiune de logică și bun simț. Elementele complementare ne pot ajuta să rezolvăm misterul și să găsim numărul lipsă care completează secvența.

Aceste exerciții pot avea diferite niveluri de dificultate, de la ușor la foarte dificil. Unele teste de IQ pot fi deosebit de nefavorabile pentru persoanele cu dificultăți de matematică sau aritmetică, deoarece necesită abilități suplimentare.

Citește și:   Provocare logică pentru genii: care este numărul lipsă din această secvență de numere?

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu pot rezolva misterul numerelor. Tot ce au nevoie este restructurează-le gândurile, gândește inteligent și, desigur, ai răbdare.

Pentru a finaliza cu succes acest tip de provocare, concentrarea este esențială. Trebuie să găsești logica și relațiile dintre numere pentru a umple golul. Matematica și aritmetica nu sunt întotdeauna necesare. Uneori trebuie să folosești logica și bunul simț. A gândi inteligent și a rămâne răbdător pot ajuta la rezolvarea puzzle-urilor.

Oamenii cu dificultăți de matematică sau aritmetică trebuie să fie capabili să-și restructureze gândurile pentru a trece aceste teste de IQ. În cele din urmă, concentrarea este esențială pentru a reuși orice provocare intelectuală și pentru a găsi numărul lipsă.

Soluția dezvăluită: numărul lipsă!

Răspunsul corect este 42. Ai găsit valoarea numărului lipsă? Dacă da, felicitări. Dacă nu l-ai găsit, iată explicația:

Citește și:   Testează-ți inteligența încercând să rezolvi acest test IQ. Cei mai talentați găsesc răspunsul în mai puțin de 35 de secunde!
Test IQ - Care este numărul lipsă - soluție
Soluţie

Logica a fost să înmulțim fiecare număr în sensul acelor de ceasornic cu 2 și să adunăm 2. Pentru a găsi rezultatul, a trebuit așadar să calculăm (20×2)+2=42.

Dorim să mulțumim fiecăruia dintre participanți pentru implicare și perspectivă. Nu ezita să împărtășești această provocare cu prietenii tăi, pentru ca și ei să încerce să găsească soluția!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: numai genii pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 30 de secunde!