Test IQ: numai genii vor reuși să găsească o soluție logică la această ghicitoare în mai puțin de 30 de secunde

Jocurile puzzle și provocările intelectuale sunt din ce în ce mai populare pe internet și rețelele sociale. THE puzzle-uriTHE jocuri intelectualeTHE provocări logice, sunt moduri distractive de a ne ajuta să ne menținem mintea. În acest articol, vă vom prezenta o provocare foarte populară care constă în scoate chibritul din mijloc fără a-l atinge. Scopul este de a găsi o soluție logică pentru a rezolva această problemă. Să vedem cum să facem față acestei provocări!

Test IQ: găsiți o soluție logică pentru a elimina chibritul din mijloc fără a-l atinge

Testele de IQ și ghicitorii sunt o modalitate excelentă de a ne stimula minte și să ne dezvoltăm abilități cognitive.

Scopul este de a folosi logica pentru a găsi o soluție la o anumită problemă. În acest caz, trebuie să găsim o soluție logică pentru a elimina chibritul din mijloc fără a-l atinge.

Test IQ - scoateți chibritul din mijloc fără a-l atinge
Test IQ – scoateți chibritul din mijloc fără a-l atinge

Cu toate acestea, nu este atât de simplu pe cât pare! Trebuie să ne gândim cu atenție și să ne concentrăm pentru a găsi soluția potrivită.

Cu răbdare și perseverență, putem rezolva orice provocare.

Care este soluția la această ghicitoare?

Felicitări celor care au finalizat provocarea! Pentru a realiza acest lucru, meciul trebuia mutat la dreapta sau la stânga, astfel încât cel din mijloc să nu mai fie la mijloc.

Test IQ - scoateți chibritul din mijloc fără a-l atinge - răspunde
Soluție la provocare

Vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru că ați acceptat această provocare. Dacă ți-a plăcut acest mic joc, nu ezita să-l distribui în jurul tău pe rețelele de socializare. Cine știe, poate vei face un prieten mândru dându-i soluția?

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: numai genii vor reuși să găsească o soluție logică la această ghicitoare în mai puțin de 30 de secunde