Test IQ: operația 9+5=2 este corectă, dar de ce? 9 din 10 oameni nu pot găsi răspunsul la această ghicitoare!

Puzzle-urile logice sunt cruciale pentru a ne testa creierul și abilitățile de gândire. Vă oferim o provocare de logică care a făcut mult zgomot pe rețelele de socializare. Vei putea sa o rezolvi? Vă vom arăta mai jos.

Acest puzzle de matematică a făcut înconjurul lumii de Ziua Pi, cunoscută și ca Ziua Internațională a Matematicii. Deci, caz în care operația 9+5=2 este corectă? În primul rând, este important să luați în considerare de ce se sărbătorește Ziua Pi.

Care este numărul „PI”?

PI este un număr irațional care este, de asemenea, o constantă matematică de mare valoare. Este reprezentată de litera greacă π și se obține prin împărțirea lungimii unui cerc la diametrul acestuia. De asemenea, este utilizat pe scară largă pentru rezolvarea problemelor de matematică, fizică și, de asemenea, în lumea ingineriei, cosmologiei și fizicii. El este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari reprezentanți ai lumii matematice.

Testul IQ: cum poate fi corectă această ecuație?

testul iq - 9+5=2
test de inteligenta

Deși această ghicitoare logică poate părea complicată, este de fapt destul de simplă. Trebuie doar să-l abordezi din unghiuri diferite. Cu alte cuvinte, de obicei asociem logica cu viața de zi cu zi și cu ceea ce mintea noastră a fost deja condiționată. Dar dacă ieșim din acest cadru, putem găsi soluții la diverse puzzle-uri.

Această ghicitoare a derutat mulți oameni și foarte puțini oameni au găsit soluția. 9+5=2 poate părea o afirmație falsă, dar de fapt are mai mult sens decât ai putea crede. Provocarea este să descoperi cum să ajungi acolo, pentru că există un răspuns logic.

Dacă ți se pare complicat, gândiți-vă la unul dintre cele mai emblematice elemente ale timpului. Răspunsul poate fi acolo. Dacă nu găsești răspunsul, nu-ți face griji. Vă oferim răspunsul în restul articolului.

Soluția testului IQ

Indiciul meteo pe care ți l-am dat ne-a ajutat să găsim răspunsul la această ghicitoare. Timpul merge în sensul acelor de ceasornic. Deci, dacă adăugăm 9 ore la 5, dă 2.

test iq - 9+5=2 - tutorial
Soluţie

Dacă ai avut raționamentul și logica potrivită pentru a găsi răspunsul, felicitări! Dacă nu, nu contează, poți încerca să rezolvi și alte puzzle-uri pe care le oferim aici.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: operația 9+5=2 este corectă, dar de ce? 9 din 10 oameni nu pot găsi răspunsul la această ghicitoare!