Test IQ: persoanele care trec această provocare în mai puțin de 15 secunde sunt considerate genii!

Cum puteți conecta aceste puncte folosind o linie dreaptă fără a atinge X-urile? Această ecuație picturală poate fi rezolvată cu raționament logic și atenție la detalii. Veți putea face față acestei provocări a zilei?

Test IQ: puteți conecta toate punctele cu o singură linie neîntreruptă, fără diagonală?

Dacă sunteți în căutarea unui mod distractiv și provocator de a petrece timpul, nu căutați mai departe decât puzzle-uri! Aceste teascuri te vor forța să te gândești în afara cutiei și să-ți testezi abilitățile de rezolvare a problemelor. Una dintre cele mai populare puzzle-uri recente este provocarea puzzle-ului. Cum poți conecta aceste puncte folosind o linie dreaptă fără a atinge X?

În primul rând, să aruncăm o privire la această provocare de logică care vă va da puțină bătaie de cap.

Test IQ - cum să conectați toate punctele fără a atinge crucile
test de inteligenta

Încearcă să treci această provocare fără a înșela în mai puțin de 15 secunde. Soluția este dată mai jos.

Soluția testului IQ

Dacă încă încerci să-ți dai seama, avem răspunsul pentru tine.

Acest joc de creier este o modalitate excelentă de a-ți testa puterile de observație și de a vedea cât de perspicac ești.

Dacă nu ați găsit încă răspunsul, imaginea de mai jos vă va ajuta să înțelegeți mai bine soluția.

Test IQ - cum să conectați toate punctele fără a atinge crucile - soluție
Soluţie

Cum să rezolvi puzzle-urile?

Puzzle-uri, provocări vizuale, puzzle-uri matematice iar jocurile minții pot fi bucurate de mulți oameni. Puzzle-urile sunt similare provocărilor vizuale și ghicitorilor, dar necesită o gândire mai critică. Pentru a le rezolva, va trebui să te gândești în afara cutiei și să-ți folosești creativitatea, pentru că răspunsul nu poate fi găsit ușor.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: persoanele care trec această provocare în mai puțin de 15 secunde sunt considerate genii!