Test IQ: poți echilibra ecuația mutând 2 chibrituri? Geniile ajung acolo în mai puțin de 15 secunde

Astăzi vă aducem o provocare interesantă pentru a vă testa IQ-ul și abilitățile de rezolvare a puzzle-urilor. Puzzle-ul nostru pentru ziua de azi este să echilibrămecuația 8+5=111, mișcând doar două bețe de chibrit. Geniile ajung acolo în mai puțin de 15 secunde. Acest tip de test de matematică este foarte popular pe rețelele sociale și este folosit în mod obișnuit pentru a măsura viteza și acuratețea unei persoane cu matematica.

Testele IQ pot fi o modalitate excelentă de a ne studia comportamentele și abilitățile mentale, dar pot fi și distractive. Ghicitorile sunt întotdeauna o modalitate bună de a ne stimula creierul și de a face plăcere oamenilor care le rezolvă.

Așa că pune-ți IQ-ul la încercare! Puteți găsi soluția la test de inteligentacare constă în echilibrareaecuația 8+5=111, mută doar 2 meciuri? Geniile ajung acolo în mai puțin de 15 secunde. Acceptă provocarea!

Citește și:   Provocare logică pentru genii: care este numărul lipsă din această secvență de numere?

Testul IQ: echilibrarea ecuației 8+5=111 mutând doar 2 meciuri

Astăzi îți oferim cea mai interesantă provocare de a-ți testa IQ-ul și capacitatea de a rezolva puzzle-uri. Puzzle-ul nostru pentru ziua este echilibrează ecuația 8+5=111, mișcând doar două bețe de chibrit. Geniile o pot face în mai puțin de 15 secunde și acest tip de test este foarte popular pe rețelele de socializare.

Testul IQ - 8+5=111
Test IQ: echilibrați 8+5=111 mutând 2 meciuri

Testele IQ pot fi o modalitate excelentă de a ne studia comportamentele și abilitățile mentale, dar pot fi și distractive. Puzzle-urile sunt întotdeauna o modalitate bună de a ne stimula creierul și de a oferi distracție celor care le rezolvă.

Așa că pune-ți IQ-ul la încercare! Puteți găsi soluția la test de inteligentacare consta in echilibrează ecuația 8+5=111, mută doar 2 meciuri? Geniile ajung acolo în mai puțin de 15 secunde. Acceptă provocarea!

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!

Rezolvarea puzzle-urilor poate fi o modalitate excelentă de a ne stimula creierul și de a ne distra. Pentru a reuși în această provocare, trebuie să ne exersăm mintea și creativitatea. Este important să observați cu atenție problema și să vă concentrați pe găsirea soluției.

Așa că fă-ți timp pentru a finaliza această provocare care te poate ajuta să-ți testezi IQ-ul și abilitățile mentale! Vei vedea dacă reușești să rezolvi testul IQ în mai puțin de 15 secunde!

Rezolvarea provocării

Îi felicităm pe toți participanții pentru înțelegerea și efortul lor în rezolvarea acestei provocări. Apreciem cu adevărat timpul și angajamentul dumneavoastră pentru a găsi soluția. Aceste tipuri de provocări sunt foarte populare instagram, FacebookȘi Stare de nervozitate. Pentru a vizualiza soluția, punem imaginea de mai jos.

Test IQ - 8+5=111 - tutorial
Soluţie

Raspunsul este : 5+5=10. A fost necesar să mutați 2 chibrituri din cele 8 pentru a asambla două „1” pentru a forma un 0.

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!

Mulțumim din nou tuturor celor curajoși care au luat parte la această mare provocare!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: poți echilibra ecuația mutând 2 chibrituri? Geniile ajung acolo în mai puțin de 15 secunde