Test IQ: poți echilibra ecuația prin mișcarea unui singur chibrit? Cei mai buni reușesc acest lucru în mai puțin de 8 secunde.

Testul IQ este o evaluare care estimează nivelul de raționament și inteligență al unei persoane. Testarea IQ a fost o mișcare extrem de populară în ultimii ani, iar puzzle-urile de la cele mai dificile la cele mai ușoare sunt distribuite pe rețelele sociale.

Astăzi vă aducem un joc de inteligență care poate părea simplu la prima vedere, dar care reprezintă o mare provocare pentru cei care doresc să o rezolve: poți reuși să echilibrezi ecuația mutând un singur bețișor de chibrit? Cei mai buni reușesc acest lucru în mai puțin de 8 secunde.

Pentru această provocare, sarcina este simplă: obțineți o ecuație corectă cu numărul minim de mișcări posibile, prin mișcarea unui singur bețișor de chibrit. Cu toate acestea, acest joc este mai complicat decât pare, deoarece necesită o bună cantitate de inteligență și nu poate fi rezolvat fără a folosi logica.

Citește și:   Provocare logică pentru genii: care este numărul lipsă din această secvență de numere?

Acest joc se bazează pe utilizarea inteligentă a obiectelor disponibile pentru a găsi soluția optimă pentru a finaliza această ecuație imposibilă. Prin urmare, scopul este de a restabili această ecuație la logica ei internă prin mișcarea unui singur bețișor de chibrit.

Test IQ: echilibrează ecuația 9+0=0 prin mișcarea unui singur bețișor de chibrit

Cu siguranță ai fost deja confruntat cu ghicitori și ghicitori care îți pun inteligența la încercare. Astăzi vă aducem un joc de inteligență cine vă va cere să gândiți în afara cutiei pentru a o rezolva: veți reuși să echilibrați această ecuație imposibilă? Pentru aceasta, puteți muta doar un bețișor de chibrit.

Testul IQ - 9+0=0
test de inteligenta

Prin urmare, scopul este de a restabili ecuația 9+0=0 la logica sa internă prin mișcarea unui singur bețișor de chibrit. Acesta este un exercițiu provocator care vă testează capacitatea de a gândi logic și capacitatea de a folosi în mod inteligent obiectele pe care le aveți la dispoziție.

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!

Această ghicitoare este un exercițiu grozav pentru a-ți stimula mintea și capacitatea de a veni cu soluții creative. Într-adevăr, va trebui să observi entitățile puse la dispoziție și să gândești logic pentru a găsi o soluție. Tot ce ai nevoie este concentrare și perseverență pentru a rezolva puzzle-ul.

Soluția testului IQ

Felicitări tuturor celor care au participat la această provocare! Suntem cu adevărat impresionați de capacitatea ta de a rezolva puzzle-uri complexe.

Soluția care Noi căutăm este „0+0=0”. Soluția este explicată în imaginea de mai jos.

Există și alte soluții posibile, iar „9+0=9” este una dintre ele. Ai gasit alte solutii?

Test IQ - 9+0=0 - explicație
Soluţie

Așadar, felicitări încă o dată tuturor celor care au găsit răspunsul corect! Mulțumesc foarte mult pentru joc. Aceste tipuri de provocări sunt foarte populare pe rețelele sociale, cum ar fi Facebook și Instagram, și există ceva pentru toată lumea.

Citește și:   Testează-ți inteligența încercând să rezolvi acest test IQ. Cei mai talentați găsesc răspunsul în mai puțin de 35 de secunde!
Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: poți echilibra ecuația prin mișcarea unui singur chibrit? Cei mai buni reușesc acest lucru în mai puțin de 8 secunde.