Test IQ: poți găsi numărul lipsă din ultimul cerc în mai puțin de 30 de secunde?

Provocările și ghicitorile au devenit foarte populare pe internet și rețelele sociale. Fie că este vorba de a strica timpul, de a-și testa abilitățile logice sau de a-și testa memoria, jocuri ale mintii s-au impus rapid ca o activitate distractivă în sine. Astăzi vă aducem un provocare intelectuală care constă în găsirea numărului lipsă în ultimul cerc în mai puţin de 30 de secunde. Deci, sunteți gata să acceptați această provocare?

Să vedem care este relația dintre numere și logica de calcul pentru a găsi numărul lipsă în al treilea cerc…

Testele IQ și provocările intelectuale sunt modalități de a evalua viteza de gândire a unei persoane și capacitatea de a găsi soluții la probleme complexe. Ele pot fi foarte distractive și sunt o modalitate bună de a vă stimula creierul și de a vă dezvolta inteligența.

Citește și:   Este nevoie de mai puțin de 35 de secunde pentru ca cei mai buni să treacă acest test de IQ. Crezi că ești unul dintre genii?

De asemenea, pot ajuta la îmbunătățirea logicii, a abilităților de rezolvare a problemelor și de învățare. Testele IQ și provocările intelectuale sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a îmbunătăți memoria și concentrarea, ceea ce este esențial pentru succesul în viață.

Test IQ: Găsiți relația dintre numere și logică pentru a găsi numărul lipsă în al treilea cerc

Testele IQ sunt utilizate în mod regulat pentru a măsura nivelul de logică si de intelegere. Puzzle-urile care fac parte din el sunt concepute pentru a stimula creierul să observe cum abordăm problemele.

Testul IQ - care este numărul lipsă din ultimul cerc
test de inteligenta

Aceste teste pot fi legate de căutarea unui număr lipsă într-un cerc, unde este necesar să se înțeleagă relația dintre numere și aplică logica pentru a găsi soluția. În acest caz specific, este important să observăm cu atenție modelul cercurilor și să acordăm atenție relațiilor dintre diferitele numere, apoi să ne folosim capacitatea de a rezolva probleme matematice. pentru a găsi numărul lipsă.

Citește și:   Acceptă provocarea: puțini oameni au reușit să rezolve această ghicitoare în mai puțin de 30 de secunde!

Testele IQ sunt concepute pentru a ne stimula creierul și ne permit să rezolvăm puzzle-uri care necesită o bună logică și înțelegere. Pentru a reuși în acest tip de provocare, este deci esențial să concentrați-vă și observați cu atenție modelul cercurilor pentru a înțelege mai bine relația dintre numere. Abilitatea de a rezolva probleme matematice și de a aplica logica devine atunci necesară pentru a găsi numărul lipsă. Prin urmare, concentrarea maximă este imperativă pentru a reuși acest tip de provocare.

Soluția testului IQ

Este timpul să îi felicităm pe toți cei care au acceptat provocarea! Datorită perseverenței și logicii lor, s-a găsit soluția: trebuia să înmulți numerele din jurul cercului și să scazi 10 pentru a obține rezultatul centrului. Numărul lipsă a fost, prin urmare, 1.

Testul IQ - care este numărul lipsă din ultimul cerc - soluție
Soluţie

Dorim să mulțumim oamenilor curajoși care au luat parte la acest joc și au petrecut timpul pentru a găsi răspunsul corect. Dacă ți-a plăcut acest exercițiu, distribuie-l pe rețelele tale de socializare, pentru ca alții să accepte provocarea!

Citește și:   Inteligența ta va fi pusă la încercare cu acest test IQ. Încercați să găsiți rezultatul potrivit în mai puțin de 30 de secunde!
Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: poți găsi numărul lipsă din ultimul cerc în mai puțin de 30 de secunde?