Test IQ: poți muta 2 chibrituri pentru a face ecuația corectă în mai puțin de 20 de secunde?

Astăzi vă vom prezenta un puzzle foarte interesant. Este un test de IQ care constă în mutarea a 2 chibrituri pentru a face ecuația 3×9=0 corectă în mai puțin de 20 de secunde.

Testele IQ și puzzle-urile au fost foarte populare de ani de zile și sunt întotdeauna o sursă de distracție și divertisment pentru oameni. Aceste provocări au devenit și mai populare în ultimii ani, datorită rețelelor de socializare, unde este posibil să le împărtășim cu toți prietenii noștri.

Pentru a finaliza această provocare, trebuie să poți rezolva puzzle-ul în mai puțin de 20 de secunde. Acest lucru înseamnă că persoana trebuie să fie capabilă să analizeze rapid situația și să găsească o soluție eficientă înainte de expirarea timpului. Dacă reușești să rezolvi această provocare, îți vei dovedi mintea logică și capacitatea de a gândi rapid. Așadar, ești pregătit pentru această provocare?

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!

Rezolvă puzzle-ul

Avem o provocare foarte interesantă pentru voi astăzi. Este un test de IQ care presupune mutarea a 2 chibrituri pentru a face ecuația 3×9=0 corectă în mai puțin de 20 de secunde.

Test IQ _ 9+6=5
Test IQ: fă ecuația 9×5=0 doar mutând 2 chibrituri

Pentru a reuși în această provocare, trebuie să observați cu atenție situația și să vă concentrați asupra găsirii unei soluții eficiente înainte de expirarea timpului. Uneori trebuie să gândești în afara cutiei și să te încrezi în instinctele tale pentru a rezolva un puzzle. Deci, ești pregătit pentru această provocare?

Pentru a reuși în această provocare, trebuie să vă exersați mintea și creativitatea. Puzzle-urile stimulează mintea și pot fi foarte interesante de rezolvat.

Trebuie să observăm cu atenție situația și să ne concentrăm asupra găsirii unei soluții eficiente înainte de expirarea timpului. Prin urmare, trebuie să ne folosim abilitățile analitice și logice pentru a rezolva puzzle-ul.

Citește și:   Provocare logică pentru genii: care este numărul lipsă din această secvență de numere?

Soluția la provocare

Suntem siguri că sunteți nerăbdători să aflați soluția la această provocare. Înainte de a vi-l oferi, dorim să mulțumim tuturor participanților care au încercat să rezolve această provocare și să-i felicităm pe cei care au reușit!

Test IQ _ 9+6=5 - soluție
Soluția provocării

Acest tip de provocare este foarte popular pe rețelele de socializare precum Facebook, Twitter și Instagram, așa că nu ezitați să o distribuiți cu prietenii dumneavoastră. Am pus o imagine pentru a explica soluția mai jos: Soluția este 2×0=0.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: poți muta 2 chibrituri pentru a face ecuația corectă în mai puțin de 20 de secunde?