Test IQ: poți rezolva acest puzzle logic în mai puțin de 35 de secunde? Doar 5% dintre oameni pot face acest lucru

Această nouă provocare matematică îți va menține creierul cald pentru câteva minute. Acest tip de puzzle numeric este perfect pentru persoanele cărora le place să își mențină facultățile mentale ascuțite. Principiul este foarte simplu: trebuie să găsești numărul care ar trebui să ocupe în mod logic spațiul gol pentru a completa cadranul.

Răspunsul la acest puzzle nu este neapărat ușor de găsit și va trebui să gândiți puțin în afara cutiei. Dar nu vă faceți griji, veți găsi soluția dacă vă concentrați suficient de mult. Vă oferim soluția mai jos în articol, precum și explicațiile.

Poți găsi soluția la acest puzzle în mai puțin de 35 de secunde?

Cei mai mulți oameni sunt capabili să rezolve această problemă matematică, dar puțini dintre cei care au încercat au reușit să găsească soluția în mai puțin de 35 de secunde. Vei fi printre cei mai buni?

Citește și:   Testează-ți inteligența încercând să rezolvi acest test IQ. Cei mai talentați găsesc răspunsul în mai puțin de 35 de secunde!
puzzle numeric și logic - ce număr să completeze cercul (1)
Poți să rezolvi acest puzzle în mai puțin de 35 de secunde?

Care este numărul care lipsește pentru a completa cercul? Iată soluția detaliată

Iată care este logica pentru a rezolva acest puzzle. Veți vedea curând că nu era nimic foarte complicat în acest puzzle numeric.

Cercul este compus din 4 cadrane, iar în fiecare dintre ele se află 3 numere. Care este logica dintre cele două numere cele mai exterioare ale cadranului și cel mai interior? Iată detaliile, începând cu cadranul nr. 1 (1, 3, 73):

  • Cadran #1: 1+3=4 și 7-3=4
  • Formați numărul 2: 2+3=5 și 7-2=5
  • Formați numărul 3: 4+.2=6 și 8-2=6
  • Cadranul nr. 4: 1+5=6 și 9-3=6

După cum puteți vedea, răspunsul corect este: 2

Ești unul dintre cei mai buni pentru această provocare?

Această provocare matematică este o modalitate excelentă de a-ți testa abilitățile de rezolvare a problemelor. Principiul este foarte simplu, dar soluția nu este ușor de găsit. Dacă poți rezolva acest puzzle în mai puțin de 35 de secunde, ești unul dintre cei mai buni!

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!

Provoacă-ți prietenii prin partajarea acestui puzzle. Dacă aveți 30 de secunde în plus pentru a petrece cu noi, nu ezitați să acceptați această provocare vizuală. Este bun pentru relaxarea minții și lucrează ochii.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: poți rezolva acest puzzle logic în mai puțin de 35 de secunde? Doar 5% dintre oameni pot face acest lucru