Test IQ: poți trece această provocare dificilă în mai puțin de 55 de secunde? Trebuie să mutați 2 chibrituri pentru a face ecuația corectă

Astăzi vrem să vă testăm IQ-ul și abilitatea de a rezolva puzzle-uri. Această provocare este destul de dificilă și va trebui să te gândești rapid pentru a o rezolva. Avem o ecuație simplă, 93-40=7, pe care trebuie să o schimbăm prin mutarea a doar două chibrituri. Scopul este de a obține ecuația corectă în mai puțin de 55 de secunde.

Testele IQ sunt populare de ani de zile și sunt adesea folosite pentru a evalua capacitatea cognitivă a unei persoane sau pentru a măsura inteligența. Aceste teste pot include probleme matematice, sudoku și alte tipuri de puzzle-uri complexe care testează logica și abilitățile analitice ale unei persoane.

Testele IQ sunt, de asemenea, foarte populare pe rețelele de socializare și există o multitudine de provocări care sunt postate în fiecare zi. Aceste provocări pot fi ghicitori, vânători de comori sau jocuri de îndemânare. Acestea sunt concepute pentru a vă testa abilitatea de a vă rezolva problemele rapid și eficient.

Așadar, ești pregătit pentru această provocare dificilă? Mută doar două chibrituri pentru a face ecuația 93-40=7 corect în mai puțin de 55 de secunde și arată-ne ce poți face!

Provocarea de astăzi: mutați 2 chibrituri pentru a face ecuația corectă

Sunteți pregătiți pentru această provocare dificilă? Apoi, este timpul să începem. Trebuie să modificăm ecuația 93-40=7 prin mutarea a doar două chibrituri pentru a o corecta. Pentru a trece acest test IQ, va trebui să observați cu atenție și să vă gândiți rapid la soluție.

Citește și:   Test IQ: poți muta 2 chibrituri pentru a face ecuația corectă în mai puțin de 20 de secunde?
Test IQ: 93-40=7
Provocarea de astăzi: mutați 2 chibrituri pentru a face ecuația corectă

Rezolvarea unui puzzle poate părea uneori dificilă. Trebuie să gândești în afara cutiei și să găsești soluții creative. De asemenea, trebuie să vă concentrați asupra fiecărui pas al soluției și să fiți atenți la detalii. În cele din urmă, nu uitați că aveți la dispoziție doar 55 de secunde pentru a obține rezultatul corect!

Rezolvarea unui puzzle este o modalitate excelentă de a vă stimula mintea și de a vă dezvolta creativitatea. De asemenea, vă ajută să vă îmbunătățiți abilitățile de rezolvare a problemelor și capacitatea de a lua decizii raționale. În plus, este distractiv!

Așadar, luați timp să observați și să vă gândiți înainte de a acționa. Folosește-ți logica și abilitățile analitice de care dispui pentru a găsi rapid soluția. Și nu uitați, aveți la dispoziție doar 55 de secunde pentru a finaliza această provocare dificilă.

Care este soluția la provocarea noastră?

Probabil că vă întrebați dacă ați găsit soluția potrivită. Ei bine, am pus o imagine mai jos pentru a explica soluția noastră. Dar, înainte de a dezvălui soluția, trebuie să spunem că această provocare este foarte populară pe rețelele de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter și Instagram.

93-40=7 soluție
Care este soluția la provocarea noastră?

Acum este momentul să dezvăluim soluția. A trebuit să schimbăm ecuația 93-40=7 prin mutarea a doar două chibrituri și să facem ecuația corectă. Răspunsul corect este 97-90=7! Felicitări tuturor celor care au găsit răspunsul corect! Nu uitați să împărtășiți scorul cu prietenii dvs. pe diferite rețele sociale.

Citește și:   Test IQ: mutați doar 2 chibrituri pentru a face ecuația corectă. Poți găsi o soluție în mai puțin de 20 de secunde?
Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: poți trece această provocare dificilă în mai puțin de 55 de secunde? Trebuie să mutați 2 chibrituri pentru a face ecuația corectă