Test IQ: puțini oameni găsesc soluția în mai puțin de 25 de secunde. Crezi că poți?

Testele de IQ și teaser-urile creierului sunt întotdeauna o provocare palpitantă pentru cei care iubesc rezolvarea puzzle-urilor. Cu mai multe moduri de a interacționa și o varietate de jocuri provocatoare, există o mulțime de oportunități de a-ți testa inteligența și de a-ți îmbunătăți logica și abilitățile de rezolvare a problemelor. Astăzi vă vom oferi o provocare cu totul specială: puteți echilibraecuația 77-77=77 în mută două chibrituri ?

Puzzle-urile sunt foarte populare pe rețelele de socializare, deoarece oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și testa inteligența și abilitățile analitice. Aceste tipuri de exerciții nu sunt doar distractive, ci pot fi și utile în îmbunătățirea concentrării și a memoriei. Testele IQ oferă, de asemenea, o bună oportunitate de a învăța concepte matematice complexe.

Test IQ: rezolvă ghicitoarea 77-77=77 mutând două meciuri

Test IQ - echilibru 77-77=77 prin mutarea a 2 meciuri
Test IQ: echilibru 77-77=77 prin mutarea a 2 chibrituri

Ai 25 de secunde pentru a rezolva această ghicitoare: echilibrează ecuația 77-77=77. Pe baza regulilor jocului, trebuie să echilibrăm această ecuație mutând doar două bețe de chibrit. Deci, sunteți gata să acceptați această provocare și să vă demonstrați aptitudinea logică? Poți începe acum și vezi dacă reușești să găsești soluția!

Soluția la provocare

Soluția la provocarea noastră este în cele din urmă 71, așa cum se explică în imaginea de mai jos. Formula matematică care conduce la această concluzie este: 77 – 7 + 1 = 71.

Test IQ - echilibru 77-77=77 prin mutarea a 2 chibrituri - solutie
Soluţie

Îi felicităm pe toți participanții pentru perspicacitatea și dedicarea lor față de rezolvarea acestei provocări! Dorim să vă mulțumim sincer pentru participare. Provocări ca acestea sunt foarte populare pe rețelele sociale precum Stare de nervozitate, Facebook, instagram.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: puțini oameni găsesc soluția în mai puțin de 25 de secunde. Crezi că poți?