Test IQ: puțini oameni reușesc să găsească soluția la această provocare cu meciuri în mai puțin de 20 de secunde!

Astăzi, puzzle-urile și jocurile puzzle sunt foarte populare pe Internet și pe rețelele sociale. Provocările intelectuale, jocurile intelectuale și provocările logice sunt câteva dintre ele și pot fi exerciții stimulatoare pentru creier. În acest articol, vă vom oferi un provocare logică constând în formarea a 3 triunghiuri prin deplasarea a doar 3 bețe de chibrit din forma de start. Să vedem dacă poți ridica asta provocare intelectuală.

Scopul este de a forma 3 triunghiuri prin mutarea a 3 bețe de chibrit din forma inițială. Pentru început, să vedem detaliile provocării…

Test IQ: formează 3 triunghiuri mutând 3 chibrituri!

Testele IQ sunt exerciții care măsoară un nivel de capacitate cognitivă. Puzzle-urile și provocările sunt o parte importantă a acestor teste și pot fi foarte variate. Un astfel de puzzle este formați 3 triunghiuri mutând 3 bețe de chibrit dintr-o formă dată.

Testul IQ cu 3 triunghiuri
Testul IQ cu 3 triunghiuri

Pentru a realiza acest lucru, trebuie să vă concentrați bine și să găsiți cea mai bună soluție posibilă.

Găsirea rezultatului corect este o provocare interesantă, deoarece necesită ceva logică și efort suplimentar pentru a trece testul. Trebuie să vă faceți timp pentru a încerca diferite configurații până când o găsiți pe cea potrivită.

De asemenea, trebuie să observăm cu atenție chibriturile pentru ca pozițiile lor finale să formeze efectiv triunghiurile dorite.

Soluția la ghicitoarea de astăzi

Dorim să mulțumim tuturor celor care au acceptat provocarea și au petrecut timp încercând să găsească soluția. Soluția este explicată în imaginea de mai jos : nu trebuie să uităm să numărăm triunghiul exterior mare!

Testul IQ cu 3 triunghiuri - explicație
Soluţie

Nu ezita să împărtășești această provocare celor din jur pe rețelele de socializare pentru a-ți exersa în continuare creierul și a te distra alături de familie sau prieteni!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: puțini oameni reușesc să găsească soluția la această provocare cu meciuri în mai puțin de 20 de secunde!