Test IQ: puțini oameni trec această provocare matematică cu meciuri în mai puțin de 25 de secunde. Și tu ?

Provocările intelectuale, puzzle-urile și jocurile puzzle sunt foarte populare pe internet și rețelele sociale. Oamenilor care se angajează în acest tip de activitate le place în mod deosebit să se angajeze provocări logice interesante și stimulatoare pentru creierul lor. Acest articol vă oferă o nouă provocare de matematică cu meciuri: scopul este de a muta un singur beț de chibrit astfel încât ecuația 9+3×2=2 să devină corectă. Pentru a încerca și a finaliza această provocare, citiți mai departe pentru mai multe detalii!

Test IQ: ce bețișor de chibrit trebuie mutat pentru a face ecuația corectă?

Testele de IQ și ghicitorile sunt provocări stimulatoare care ne permit să ne testăm intelectual. Scopul este de a rezolva o problemă folosind logica și concentrarea. În cazul unui test de inteligenta, provocarea constă în deplasarea unui singur chibrit astfel încât ecuația 9+3×2=2 să devină corectă.

Testul IQ - 9+3x2=2
test de inteligenta

Poate suna ușor, dar este nevoie de un efort suplimentar pentru a găsi soluția potrivită. Prin urmare, este necesar să se concentreze bine pentru a rezolva acest tip de provocare. Trebuie să facem timp să analizăm fiecare posibilitate și să ne gândim la consecințele care vor rezulta.

Pentru a reuși într-o provocare de meci, este necesar să dai dovadă de concentrare și ingeniozitate. Deoarece obiectivul este de a muta o potrivire astfel încât ecuația să devină corectă, este necesar să înțelegem modul în care fiecare element al problemei interacționează cu ceilalți. Aceste exerciții sunt stimulatoare pentru că ne dezvăluie talentele ascunse și ne testează inteligența. Pentru a face față acestei provocări, este deci necesară o concentrare susținută.

Soluția la provocarea logică

În sfârșit, a fost găsită soluția potrivită pentru această provocare de matematică! Ecuația corectă a fost 8-3×2=2 iar meciul de mutat este în imaginea de mai jos.

Test IQ - 9+3x2=2 - tutorial
Soluţie

Dorim să mulțumim tuturor participanților pentru timpul și angajamentul acordat în rezolvarea acestei provocări. Nu ezitați să împărtășiți acest joc celor din jur pe rețelele de socializare, pentru ca și prietenii sau familiile dvs. să accepte provocarea!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: puțini oameni trec această provocare matematică cu meciuri în mai puțin de 25 de secunde. Și tu ?