Test IQ: vei fi unul dintre cei 2 din 10 oameni care trec această provocare de logică în mai puțin de 45 de secunde?

Provocările și puzzle-urile au devenit foarte populare pe internet și rețelele sociale. Testele de IQ, jocurile creierului și provocările intelectuale sunt divertisment popular. Sunt cei cărora le place să rezolve probleme de logică sau să facă un test de IQ pentru propria satisfacție sau pentru a-și impresiona prietenii. Astăzi ne vom concentra asupra unui provocare logică particular: mutați 2 chibrituri astfel încât ambele pahare să fie pline.

Test IQ: mutați 2 chibrituri pentru a obține două pahare pline

Testele de IQ și puzzle-urile sunt provocări stimulatoare care ne testează capacitatea de a rezolva probleme. Aceasta consta in umplerea a doua pahare prin mutarea a doar 2 chibrituri. Există un pahar gol și unul plin, format cu chibrituri. Scopul este de a muta aceste 2 chibrituri astfel încât ambele pahare să fie pline.

Mutați 2 chibrituri pentru a obține 2 pahare pline
Mutați 2 chibrituri pentru a obține 2 pahare pline

Pentru a face acest lucru, trebuie să fim atenți și să ne gândim cu atenție la cea mai bună soluție posibilă. Trebuie să ne concentrăm pe găsirea celui mai bun mod de a atinge obiectivul. Testele de IQ sunt o modalitate excelentă de a ne stimula mintea și de a ne pune pe gânduri.

Rezolvarea unor astfel de puzzle-uri necesită concentrare și gândire. Trebuie să fim atenți și să ne gândim cu atenție pentru a găsi cea mai bună cale de a atinge obiectivul, mutând doar 2 chibrituri pentru a umple cele 2 pahare.

Testele IQ sunt o modalitate ideală de a ne stimula mintea și de a încuraja o gândire mai critică, așa că pentru a reuși în acest tip de provocare, este important să vă păstrați atenția și concentrarea la maximum.

Soluția la provocarea logică

Am rezolvat provocarea și suntem bucuroși să vă împărtășim soluția, care este explicată în imaginea de mai jos.

Mutați 2 chibrituri pentru a obține 2 pahare pline - soluție
Soluţie

Mulțumim celor care au acceptat această provocare și au petrecut timp încercând să găsească soluția. Sperăm că veți fi mulțumit de rezultat și veți încuraja pe toată lumea să împărtășească provocarea celor din jur pe rețelele sociale.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Test IQ: vei fi unul dintre cei 2 din 10 oameni care trec această provocare de logică în mai puțin de 45 de secunde?