Testează-ți IQ-ul încercând să găsești soluția la această ghicitoare cu potriviri în mai puțin de 35 de secunde

Ai ce este necesar pentru a trece un test de IQ cu chibrituri? Dacă ești pregătit pentru provocare, atunci avem ghicitoarea perfectă pentru tine! Astăzi îți testăm ingeniozitatea încercând să rezolvăm această ghicitoare: 12-5=-1. Misiunea ta este să găsești soluția în mai puțin de 35 de secunde și folosind un joc de meciuri.

Testele IQ sunt o modalitate foarte populară și precisă de a măsura coeficientul de inteligență al unei persoane. Aceste teste conțin adesea întrebări cu variante multiple sau ghicitori care vă testează capacitatea de a gândi logic și rapid. Puzzle-urile sunt, de asemenea, foarte populare pe rețelele sociale, deoarece pot fi distractive și provocatoare.

Distrați-vă și distrați-vă încercând să ne rezolvăm ghicitoarea 12-5=-1. Folosiți potriviri pentru a afla problema și vedeți dacă puteți găsi o soluție în mai puțin de 35 de secunde!

Testează-ți IQ-ul cu această ghicitoare: echilibrează 12-5=-1 mutând 2 meciuri

Testul IQ - 12-5=-1
Test de IQ cu chibrituri

Ai visat mereu să demonstrezi cât de inteligent ești? Vino și acceptă provocarea noastră și vezi dacă ești capabil să rezolvi ghicitoarea 12-5=-1 în mai puțin de 35 de secunde folosind un set de chibrituri.

Acest teaser se bazează pe principii logice, dar este foarte diferit de testele clasice de IQ pe care le puteți întâlni.

Misiunea ta este, așadar, să găsești o soluție originală și inventivă mutând doar 2 meciuri! Gândește-te bine și distrează-te cu această mică provocare.

Soluția testului IQ

Felicităm toți participanții pentru rezolvarea acestei provocări matematice. Ați dat dovadă de multă perseverență și de aceea vrem să vă mulțumim pentru participare.

Test IQ - 12-5=-1 - răspuns
test de inteligenta

În ultimul timp, rezolvarea de puzzle-uri și ghicitori este foarte populară pe rețelele de socializare precum Instagram sau Twitter. Soluția provocării este -7. Într-adevăr, prin aplicarea formulei: -2-5=-7, reușim să găsim răspunsul corect.

Această activitate jucăușă și distractivă nu ar fi fost posibilă fără participarea fiecăruia dintre voi. Sperăm că te-ai distrat la fel de mult să rezolvi această provocare precum să împărtășești rezultatul cu prietenii tăi!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Testează-ți IQ-ul încercând să găsești soluția la această ghicitoare cu potriviri în mai puțin de 35 de secunde