Testul IQ: ecuația 14-6=82 este greșită, dar poți să o rezolvi mutând două potriviri?

Astăzi vă vom testa IQ-ul cu o provocare interesantă: echilibrați ecuația 14-6=82 mutând două meciuri. Fie pentru divertisment, fie pentru a obține informații despre inteligența lor, testele de IQ și puzzle-urile sunt foarte populare.

Provocările intelectuale fac furori pe rețelele sociale în ultima vreme. Puzzle-urile bazate pe potriviri, logica și chiar iluzii optice cer participanților să-și folosească abilitățile cognitive pentru a găsi soluția corectă. Aceste exerciții nu numai că îți stimulează creierul, ci și imaginația și starea de spirit.

Provocarea pe care vi-o propunem astăzi este una dintre cele mai interesante de acest gen, deoarece constă în echilibrarea cu succes a ecuației 14-6=82 prin mutând doar două chibrituri. Așa că pune-ți neuronii la treabă și vezi dacă poți găsi soluția!

Test IQ: rezolvă ghicitoarea 14-6=82 cu doar două meciuri

Test IQ - 14-6=82
test de inteligenta

Astăzi vă aducem o provocare care vă va stârni cu siguranță imaginația și creativitatea: echilibrarea ecuației 14-6=82 prin deplasare două meciuri.

Acest tip de puzzle este foarte popular deoarece le permite celor care iau testul să-și folosească abilitățile cognitive pentru a găsi soluția corectă.

Această ghicitoare este deosebit de interesantă, deoarece regulile sunt stricte: pentru a reuși, va trebui doar să o folosești două meciuri, și asta în mai puțin de 19 secunde. Deci, pe notele tale, gata? Merge!

Soluția provocării cu chibrituri

Soluția este 14 + 8 = 22, așa cum se explică în imaginea de mai jos.

Test IQ - 14-6=82 - tutorial
Soluţie

Îi felicităm călduros pe toți participanții care au reușit să rezolve această provocare! Acest tip de divertisment este foarte popular pe rețelele de socializare, în special instagram, FacebookȘi Stare de nervozitate.

Suntem impresionați de numărul de oameni care au acceptat provocarea și au reușit să găsească răspunsul potrivit. Implicarea și înțelegerea dumneavoastră sunt remarcabile! Vă mulțumim tuturor pentru participare.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Testul IQ: ecuația 14-6=82 este greșită, dar poți să o rezolvi mutând două potriviri?