Testul IQ: există o potrivire de mutat pentru a face ecuația corectă, dar care? Cei mai talentați găsesc soluția în mai puțin de 22 de secunde

Astăzi vă vom oferi o mică provocare pentru a vă testa inteligența și capacitatea de a găsi soluții la probleme. Testele IQ au fost folosite de mult timp pentru a măsura inteligența și capacitatea unui individ de a rezolva puzzle-uri. Puzzle-urile sunt o modalitate interesantă de a exercita creierul și de a te distra. Cu toate acestea, unor oameni le este mai ușor să rezolve aceste puzzle-uri decât altora.

Astăzi îți punem inteligența la încercare cu a test de inteligenta. Am ales un puzzle deosebit de dificil: „Există o potrivire de mutat pentru ca ecuația 8×2=9+3 să fie corectă, dar care? Cei mai înzestrați găsesc soluția în mai puțin de 22 de secunde”. Acest tip de test este foarte popular pe rețelele de socializare și este prezentat ca o provocare distractivă sau o modalitate de a-ți demonstra vigilența mentală.

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!

Vei putea rezolva asta? test de inteligenta. Vom vedea cine dintre voi va putea găsi rapid soluția!

Test IQ: rezolvă ghicitoarea 8×2=9+3 mutând un singur bețișor de chibrit

Astăzi îți punem inteligența la încercare cu a test de inteligenta. Am ales o ghicitoare deosebit de dificilă: „Există o potrivire de mutat pentru ca ecuația 8×2=9+3 să fie corectă, dar care? Cei mai înzestrați găsesc soluția în mai puțin de 22 de secunde”. Acest tip de test este foarte popular pe rețelele de socializare și este prezentat ca o provocare distractivă sau o modalitate de a-ți demonstra vigilența mentală.

Test IQ - 8x2=9+3 - 1 meci
test de inteligenta

Pentru a rezolva această ghicitoare, va trebui să gândiți în afara cutiei. Nu poți muta decât un bețișor de chibrit și va trebui să găsești soluția în mai puțin de 22 de secunde. Deci, ești pregătit pentru această provocare? Vom vedea cine dintre voi va putea rezolva rapid acest lucru test de inteligenta.

Citește și:   Provocare logică pentru genii: care este numărul lipsă din această secvență de numere?

Pentru a rezolva această ghicitoare, trebuie să gândiți în afara cutiei și să vă lăsați imaginația să zboare. Va trebui să observați cu atenție ecuația și să vă concentrați pentru a găsi soluția potrivită.

Nu luați meciul care pare a fi cel mai logic pentru că nu este întotdeauna cazul. Trebuie să gândești dincolo de aparențe și să fii deschis la toate posibilitățile. Amintiți-vă că timpul este limitat, așa că nu pierdeți timpul!

Soluția la provocare

Dorim să felicităm și să mulțumim tuturor participanților pentru angajamentul și entuziasmul lor în a accepta această provocare! Iată soluția mult așteptată:

Test IQ - 8x2=9+3 - 1 meci - soluție
Soluţie

Acest tip de divertisment este foarte popular pe rețelele de socializare, în special instagram, TIC-tacsau Facebook. Soluția este detaliată în imaginea de mai sus. Sperăm că v-a plăcut acest mic moment de distragere a atenției și amintiți-vă, distrați-vă!

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!
Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Testul IQ: există o potrivire de mutat pentru a face ecuația corectă, dar care? Cei mai talentați găsesc soluția în mai puțin de 22 de secunde