Testul IQ: sunt două bețe de chibrit de îndepărtat pentru ca ecuația să devină corectă. Veți găsi soluția în mai puțin de 25 de secunde?

Într-o lume în care puzzle-urile, jocurile puzzle și provocările intelectuale sunt din ce în ce mai populare pe internet și rețelele sociale, această provocare este ocazia perfectă de a-ți testa IQ-ul. Este vorba de a face ecuația 8-5×8=9 corectă prin eliminarea a două bețe de chibrit. Dar ceasul bate: vei găsi soluția în mai puțin de 25 de secunde?

Înainte de a începe provocarea, respiră adânc și pregătește-te să dovedești că ești mai inteligent decât arăți!

Testul IQ: Faceți ecuația 8-5×8=9 corectă eliminând două potriviri

Testele de IQ și ghicitorile sunt o modalitate distractivă, dar provocatoare de a evalua inteligența. Este vorba despre rezolvarea unor probleme complexe, gândindu-ne bine și făcându-ți timp pentru a găsi soluția.

Test IQ - 9-5x8=9
test de inteligenta

În acest caz, trebuie să facem corectă ecuația 8-5×8=9 eliminând doar două bețe de chibrit. Pentru a face acest lucru, trebuie să analizăm problema pentru a înțelege care este calculul de efectuat. Astfel, studiind situația și gândindu-ne profund la fiecare pas al procesului de rezolvare, putem descoperi soluția potrivită. Acest lucru necesită o mare concentrare și un bun raționament.

În concluzie, testele de IQ și ghicitorile sunt o modalitate excelentă de a ne exersa inteligența și de a ne dezvolta abilitățile cognitive.. Lucrând la diferite probleme, putem progresa în timp ce ne distram.

Pentru a trece testele de IQ și puzzle-urile, este esențial să vă concentrați și să vă faceți timp pentru a analiza problema. Este important să înțelegeți calculul care trebuie efectuat și să efectuați fiecare pas al procesului cu acuratețe.

Găsiți-vă creierele pentru a găsi soluția potrivită, care necesită o mare concentrare și un bun raționament. Când aplici aceste principii, aceste provocări pot fi foarte distractive și provocatoare, dar este necesar să fii cu ochii pe progresul tău, deoarece necesită multă gândire.

Soluția testului IQ

Felicitări tuturor celor care au făcut față provocării și au găsit soluția. Ecuația corectă este 9-5×0=9 și potrivirile care trebuie eliminate sunt afișate în imaginea de mai jos.

Test IQ - 9-5x8=9 - tutorial
Soluţie

Ne bucurăm că ați petrecut timpul încercând să rezolvați acest puzzle și vă mulțumim pentru participare! Dacă ți-a plăcut, nu ezita să împărtășești provocarea cu anturajul tău pe rețelele de socializare pentru ca și ei să accepte provocarea și să-și pună abilitățile în centrul atenției.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Testul IQ: sunt două bețe de chibrit de îndepărtat pentru ca ecuația să devină corectă. Veți găsi soluția în mai puțin de 25 de secunde?