Testul IQ: trebuie adăugate două bețe de chibrit pentru ca ecuația 16-5×2=6 să fie corectă. Veți găsi soluția în mai puțin de 40 de secunde?

Provocările intelectuale au devenit foarte populare pe internet și rețelele sociale. Puzzle-urile, jocurile de creier și provocările de logică captivează milioane de utilizatori care doresc să-și testeze abilitățile cognitive și să-și dezvolte creierul. Sunteți gata să acceptați provocarea? aici este test de inteligenta care constă în rezolvarea unei ecuații în mai puțin de 40 de secunde: 16-5×2=6 doar adaugand două meciuri.

Test IQ: Finalizează provocarea cu chibritul în mai puțin de 40 de secunde!

THE teste IQ iar ghicitoarele au devenit instrumente foarte populare pentru măsurarea inteligenței unei persoane. În acest tip de provocare, scopul este de obicei de a folosi logica și concentrarea cuiva pentru a finaliza o sarcină. Prin urmare, este necesar să se concentreze bine rezolvați ecuația 16-5×2=6 în mai puțin de 40 de secunde, adăugând 2 bețe de chibrit. Pentru a reuși în acest tip de provocare, este important să analizăm bine situația și să găsim rapid soluții.

Test IQ - obțineți ecuația corectă
Testul IQ – obțineți ecuația corectă

La casa lui Noi, trebuie să fim atenți și să ne ținem sub control emoțiile pentru a nu ne distra. Acest lucru nu numai că ne grăbește timpul de rezolvare, dar ne permite și să obținem rezultate satisfăcătoare de fiecare dată când ne confruntăm cu un test de IQ sau cu o ghicitoare.

Pentru a trece un test de IQ sau o ghicitoare, concentrarea este esențială. Acest lucru necesită analizarea bine a situației și găsirea rapidă a soluțiilor. De asemenea, trebuie să fii atent și să ții controlul emoțiilor pentru a nu fi distras. Acesta este singurul mod de a vă accelera timpul de rezoluție și de a obține rezultate satisfăcătoare de fiecare dată când vă confruntați cu acest tip de provocare.

Soluția la provocare

Am rezolvat provocarea! Ecuația corectă este 18-6×2=6 așa cum se arată în imaginea de mai jos.

test de inteligenta
Soluţie

Dorim să mulțumim tuturor oamenilor care au petrecut timp încercând să găsească soluția și care au acceptat această provocare. Simțiți-vă liber să împărtășiți această provocare cu prietenii dvs. pe rețelele sociale pentru a le oferi o mică distragere a atenției!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Testul IQ: trebuie adăugate două bețe de chibrit pentru ca ecuația 16-5×2=6 să fie corectă. Veți găsi soluția în mai puțin de 40 de secunde?