Trebuie să eliminați 3 potriviri pentru a face ecuația corectă. Poți trece acest test de IQ în mai puțin de 20 de secunde?

Astăzi vă vom testa IQ cu un puzzle foarte simplu: eliminați 3 chibrituri astfel încât ecuația 9+6=18 să devină corectă. Cine dintre voi o poate rezolva? Testele IQ sunt o modalitate excelentă de a ne evalua capacitatea de a face față puzzle-urilor și provocărilor mentale.

Aceste provocări sunt foarte populare pe rețelele de socializare și implică adesea probleme logice sau matematice. Aceste jocuri distractive pot fi folosite pentru a vă stimula creierul și pentru a veni cu soluții creative.

Dificultatea provocării noastre de astăzi este relativ ușor de înțeles; eliminați 3 potriviri astfel încât ecuația 9+6=18 să devină corectă. Dar nu va fi atât de ușor! Puteți găsi soluția la această problemă?

Rezolvați această ecuație eliminând 3 potriviri: 9+6=18

Testul IQ - 9+6=18
test de inteligenta

Vino să accepți provocarea și să-ți testezi IQ cu noi ! Vă invităm să rezolvați o ghicitoare foarte simplă: eliminați 3 potriviri astfel încât ecuația 9+6=18 deveni corect.

Dar ai grijă, poți muta doar chibriturile! Scopul tău este să găsești soluția în just 20 de secunde. Cine dintre voi va putea trece provocarea?

Soluția testului IQ

Suntem încântați să vedem că provocarea a fost preluată de mulți membri. Dorim să mulțumim tuturor celor care s-au implicat și și-au împărtășit soluția pe rețelele de socializare precum Twitter, Instagram sau Facebook. Soluția este: 5+5=10.

Test IQ - 9+6=18 - tutorial
Soluţie

Soluția este detaliată în imaginea de mai jos. Vă invităm să împărtășiți în continuare aceste tipuri de jocuri pentru a vă stimula imaginația și a celorlalți.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Trebuie să eliminați 3 potriviri pentru a face ecuația corectă. Poți trece acest test de IQ în mai puțin de 20 de secunde?