Vei reuși să găsești gorila ascunsă în fotografie în mai puțin de 10 secunde?

Jocurile de provocare vizuală sunt foarte populare astăzi și sunt o modalitate excelentă de a petrece un timp bun, relaxant, stimulând în același timp concentrarea și observația. În această provocare specială, vă sugerăm să găsiți gorilă ascunsă într-o fotografie făcută într-un parc din mijlocul orașului în timpul toamnei. Dar atenție, timpul este limitat la doar 10 secunde! Crezi că poți face față acestei provocări?

Testele vizuale și iluziile optice sunt exerciții distractive care permit oamenilor să-și testeze abilitățile cognitive. Testele vizuale pot fi foarte simple, cum ar fi găsirea unui anumit obiect într-o imagine sau mai complexe, cum ar fi recunoașterea unor forme și culori specifice.

Dacă vrei să te distrezi în timp ce îți testezi abilitățile cognitive, atunci Provocările vizuale sunt pentru tine! Cu acest tip de exercițiu, nu numai că veți putea să vă observați mai bine împrejurimile, ci și să vă îmbunătățiți concentrarea.

Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!

Test vizual: aveți 10 secunde pentru a găsi gorila ascunsă

Dacă ești pregătit pentru provocare, atunci este timpul să arunci o privire atentă la această poză! Este necesar să observați și să vă concentrați asupra detalii neobișnuite. Încercați să găsiți gorila și să vă măsurați timpul pentru a vedea dacă finalizați această provocare vizuală în mai puțin de 10 secunde.

provocare vizuală _ găsiți gorila ascunsă în fotografie
provocare vizuală – Imagine: Pinterest

Amintiți-vă că nu puteți înșela! Deci, sunteți gata să acceptați această provocare? Testează-ți abilitățile de observație și vezi dacă reușim să găsim gorila ascunsă.

Privirea atentă și concentrarea bună este cheia pentru a reuși în această provocare vizuală. Este vorba despre exersarea minții și a creativității. Caută-i forme, culori și obiecte neobișnuite, pentru că vă pot ajuta să găsiți gorila ascunsă. Trebuie să găsim această maimuță în mai puțin de 10 secunde, fără a înșela! Gata pentru provocare? Testează-ți abilitățile de observație și vezi dacă reușim să găsim gorila ascunsă!

Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!

Gorila a fost găsită?

După ce le-am pus o provocare vizuală participanților noștri, suntem încântați să anunțăm că gorilă A fost găsit ! Mulțumim tuturor celor care au participat și au investit timp pentru a găsi maimuța ascunsă din imagine. Îi felicităm în special pe cel mai rapid dintre voi care a reușit să ducă la bun sfârșit provocarea.

provocare vizuală _ găsiți gorila ascunsă în fotografie - explicație
Soluţie

Dacă ai ajuns până aici, te invităm să împărtășești această provocare vizuală prietenilor tăi pe rețelele de socializare și să vezi dacă și ei pot găsi gorila încercuită în imaginea de mai jos. Deci, gata pentru o nouă provocare?!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Provocare vizuală » Vei reuși să găsești gorila ascunsă în fotografie în mai puțin de 10 secunde?