WhatsApp: activați această funcție ascunsă pentru a limita accesul la informațiile de profil

WhatsApp este una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie din lume. Permite utilizatorilor să schimbe cu ușurință mesaje text, apeluri vocale și video, precum și imagini și documente.

Cu toate acestea, problema vieții private a datelor cu caracter personal rămâne o preocupare pentru mulți utilizatori. În acest articol, aflați cum să limitați accesul la informațiile de profil WhatsApp activând o funcție ascunsă.

Ce ar trebui să știu despre setările de confidențialitate pe WhatsApp?

Înainte de a vă prezenta caracteristica ascunsă care poate îmbunătăți protecția informațiilor dvs. personale, este important să înțelegeți setările de confidențialitate disponibile în aplicație. In efect, WhatsApp oferă mai multe opțiuni pentru a gestiona accesul la informațiile de profilîn special:

Cum să crești confidențialitatea profilului tău WhatsApp
Cum să crești confidențialitatea profilului tău WhatsApp
 • Fotografia de profil
 • Starea dvs. „Ultima dată văzută”.
 • Informațiile contului dvs
 • Starea dvs. actuală

Aceste informații sunt vizibile în mod implicit pentru toți utilizatorii care au numărul dvs. de telefon în directorul lor. Cu toate acestea, puteți alege să restricționați accesul acestora pentru a vă proteja și mai mult confidențialitatea.

Schimbați setările de confidențialitate a profilului

Pentru a modifica setările de confidențialitate a profilului, urmați acești pași:

 1. Deschideți aplicația WhatsApp pe smartphone.
 2. Accesați „Setări” sau „Setări” ale aplicației. Această opțiune este de obicei în colțul din dreapta jos al ecranului.
 3. Selectați opțiunea „Cont”, apoi „Confidențialitate”.
 4. Veți vedea apoi diferite opțiuni pentru a gestiona accesul la informațiile dvs. personale:
  • Fotografie de profil: puteți alege cine vă poate vedea fotografia de profil, cu opțiunile „Toți”, „Persoanele mele de contact” sau „Nimeni”.
  • Ultimul văzut: poți alege și cine poate vedea ultima dată când ai fost online pe WhatsApp, cu aceleași opțiuni ca și pentru fotografia de profil.
  • Stare curentă: această opțiune controlează cine vă poate vedea starea curentă. Puteți alege dintre persoanele de contact care vor avea acces la aceste informații.
 5. Modificați parametrii în funcție de preferințe și validați-vă alegerile părăsind meniul.

Personalizând aceste setări, limitați deja în mod semnificativ accesul la informațiile dumneavoastră personale.. Cu toate acestea, o caracteristică ascunsă vă duce confidențialitatea și mai departe.

confidențialitate WhatsApp
confidențialitate WhatsApp

Activați funcția ascunsă pentru a îmbunătăți confidențialitatea profilului dvs

Această funcție puțin cunoscută se numește „ Împiedicați primirea de noi solicitări de adăugare„. Când este activat, împiedică persoanele care nu sunt în lista dvs. de contacte să vă trimită mesaje sau să vă adauge la grupurile de chat. Limitează accesul la profilul dvs. și întărește protecția datelor dvs. personale..

Cum se activează această funcție?

Pentru a activa această caracteristică ascunsă, urmați acești pași:

 1. Accesați „Setări” sau „Setări” din aplicația WhatsApp.
 2. Selectați opțiunea „Cont”, apoi „Confidențialitate”.
 3. Derulați în jos pentru a găsi opțiunea „Preveniți primirea de noi solicitări de adăugare” și activați-o.
 4. Validați părăsind meniul.
protejați-vă profilul WhatsApp
protejați-vă profilul WhatsApp

Odată activată, această funcție va împiedica persoanele care nu sunt în lista ta de contacte să te contacteze direct. Ei vor trebui apoi să treacă printr-un intermediar pentru a vă trimite un mesaj sau pentru a vă invita să vă alăturați unui grup de discuții.

Care sunt consecințele activării acestei funcții?

Activarea acestei funcții are mai multe avantajeca :

 • Limitarea spam-ului și a mesajelor nedorite,
 • Protecție împotriva adăugării neintenționate la grupurile de știri,
 • Reducerea riscului dezvăluirii informațiilor personale.

Cu toate acestea, poate provoca și unele complicații, în special pentru utilizatorii care trimit frecvent mesaje de persoane noi sau participă activ la grupurile de chat. Prin urmare, este esențial să cântăriți argumentele pro și contra înainte de a activa această funcție ascunsă.

Pe scurt, WhatsApp oferă mai multe opțiuni pentru a vă proteja informațiile personale și a limita accesul la profilul dvs. Este esențial să configurați corect aceste opțiuni pentru a vă păstra confidențialitatea și pentru a evita orice risc de dezvăluire involuntară.. Nu ezitați să explorați diferitele posibilități oferite de aplicație și să activați funcția ascunsă dacă doriți să întăriți și mai mult confidențialitatea profilului dvs.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Sfaturi » WhatsApp: activați această funcție ascunsă pentru a limita accesul la informațiile de profil