WhatsApp poate fi folosit acum pe mai multe smartphone-uri în același timp! Cum să profitați de această nouă funcție?

WhatsApp, populara aplicație de mesagerie instantanee, a anunțat recent că acum este posibil să utilizați același cont pe mai multe telefoane. Această funcție mult așteptată îmbunătățește experiența utilizatorului și facilitează gestionarea conversațiilor lor de pe diferite dispozitive.

Marea noutate adusă de WhatsApp

Lansarea acestei noi funcții va permite utilizatorilor să-și folosească contul WhatsApp pe până la patru dispozitive în același timp, inclusiv mai multe smartphone-uri. Anterior, a fost posibilă utilizarea aplicației doar pe un singur telefon, tabletă sau computer prin intermediul unui browser web. Cu această actualizare, fiecare telefon conectat funcționează independent în timp ce sincronizează mesajele și media între ele.

WhatsApp poate fi folosit acum pe mai multe smartphone-uri în același timp
WhatsApp poate fi utilizat pe mai multe dispozitive

Beneficiile multi-dispozitiv

  • Accesați-vă conversațiile de pe mai multe telefoane fără a fi nevoie să vă deconectați de la unul pentru a vă conecta la celălalt.
  • Sincronizați mesajele și media între telefoane, permițând unei conversații să continue de unde ați rămas.
  • Aveți acces la o experiență de utilizator mai bună datorită posibilității de a utiliza diferite aplicații sau servicii pe diferite dispozitive.

Cum să activezi funcția pentru mai multe dispozitive pe WhatsApp?

Pentru a profita de această nouă funcție, este necesar să aveți cea mai recentă versiune a aplicației WhatsApp pe toate telefoanele pe care doriți să le utilizați. Iată cum:

1. Actualizați WhatsApp

Verificați dacă aveți cea mai recentă versiune de WhatsApp instalat pe fiecare dintre telefoanele dvs. Dacă nu, accesați Google Play Store (pentru Android) sau App Store (pentru iOS) și actualizați aplicația.

cum să folosești WhatsApp pe mai multe smartphone-uri
cum să folosești WhatsApp pe mai multe smartphone-uri

2. Activați mai multe dispozitive

  • Deschide aplicația WhatsApp pe telefonul tău principal (cel la care contul tău este deja conectat).
  • Accesați „Setări” > „Dispozitive asociate”.
  • Faceți clic pe „Adăugați alt dispozitiv”.
  • Scanați codul QR care apare folosind dispozitivul secundar pe care doriți să adăugați contul WhatsApp.
  • După ce codul QR este scanat, urmați instrucțiunile pentru a finaliza configurarea.

3. Gestionați și deconectați dispozitivele asociate

Pentru a gestiona dispozitivele pe care utilizați WhatsApp sau pentru a vă deconecta de la un dispozitiv, accesați din nou setările aplicației, apoi accesați „Dispozitive asociate”. Acolo vei gasi lista telefoanelor conectate la contul tau, precum si posibilitatea deconectarii acestora.

Securitate și confidențialitate cu mai multe dispozitive

Mesajele trimise și primite pe WhatsApp sunt întotdeauna criptate de la capăt la capăt, chiar și atunci când utilizați mai multe telefoane pentru a vă accesa contul. WhatsApp s-a asigurat că nivelul de confidențialitate și securitate al utilizatorilor nu este compromis cu această nouă funcție. Prin urmare, este posibil să utilizați mai multe smartphone-uri fără a vă teme pentru securitatea datelor sale.

Capacitatea de a folosi WhatsApp pe mai multe telefoane este o descoperire majoră pentru aplicația de mesagerie instantanee. Această caracteristică permite utilizatorilor să profite din plin de diferitele lor dispozitive fără a fi nevoiți să-și facă griji cu privire la transferul manual a conversațiilor sau la deconectarea de la unul pentru a accesa celălalt. Dacă doriți să încercați cross-device pe WhatsApp, trebuie doar să urmați pașii din acest articol și bucurați-vă de această nouă experiență!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Sfaturi » WhatsApp poate fi folosit acum pe mai multe smartphone-uri în același timp! Cum să profitați de această nouă funcție?