WhatsApp: trucul suprem pentru a afla când s-a conectat ultima dată un contact, chiar dacă este ascuns

WhatsApp este una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie din lume, cu milioane deutilizatori activi zilnic. Într-adevăr, această platformă oferă o multitudine de funcții pentru a facilita comunicarea între oameni. Cu toate acestea, se întâmplă ca anumite informații să fie ascunse în mod voluntar de contactele dvs., cum ar fi ultima dată când s-au conectat. În acest articol, vă dezvăluim un truc care vă va anunța când un contact sa conectat ultima dată pe WhatsApp, chiar dacă aceste informații sunt în mod normal ascunse.

De ce unele persoane de contact își ascund ultima conexiune?

Înainte de a intra în detaliile trucului, este important să înțelegeți de ce unii dintre contactele dvs. ar decide să ascundă aceste informații. Motivele pot fi variate:

WhatsApp _ trucul pentru a afla când s-a conectat ultima dată un contact, chiar dacă este ascuns
WhatsApp: trucul pentru a afla când s-a conectat ultima dată un contact, chiar dacă este ascuns
  • Preocupări privind confidențialitatea: Vor doar să-și mențină confidențialitatea și să împiedice alte persoane să poată urmări unde se află în aplicație.
  • Evitați să fiți agresat: Unii oameni pot fi hărțuiți sau frământați de alte persoane de contact care le întreabă cât de des folosesc WhatsApp.
  • Gestionați așteptările: Ascunzându-și ultima conexiune, ei evită, de asemenea, să creeze așteptări în persoanele de contact cu privire la disponibilitatea lor de a răspunde la mesaje.

Pentru a ascunde aceste informații, utilizatorii pot accesa setările de confidențialitate ale WhatsApp și pot alege cine își poate vedea ultima autentificare: „Toți”, „Persoanele mele de contact” sau „Nimeni”.

Trucul de a cunoaște ultima conexiune a unui contact ascuns

În ciuda acestor opțiuni de confidențialitate oferite de WhatsApp, există un truc pentru a ocoli acest lucru și a cunoaște ultima conexiune a unui contact chiar dacă este ascuns. Iată cum:

știi când un contact s-a conectat pe whatsapp
știi când un contact s-a conectat pe whatsapp

Pasul 1: Creați un grup cu persoana de contact

În primul rând, trebuie să creați un grup nou pe WhatsApp, incluzând numai dvs. și persoana de contact a cărei ultima conectare doriți să o cunoașteți. Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

  1. Deschide WhatsApp și atinge pictograma creion situată în partea dreaptă jos a ecranului.
  2. Selectați „Grup nou”.
  3. Adăugați contactul relevant și dați un nume grupului.
  4. Validați crearea grupului apăsând butonul verde aflat în partea dreaptă sus a ecranului.

Rețineți că puteți adăuga și alte contacte dacă doriți să cunoașteți ultima conexiune a mai multor persoane.

Pasul 2: Trimiteți un mesaj în grup

Odată ce grupul este creat, pur și simplu scrieți un mesaj în acest grup și așteptați ca persoana de contact să-l citească. Într-adevăr, când contactul tău a citit mesajul, vei putea vedea ora la care a fost văzut sub mesaj. Este atunci ultima conectare a contactului dvschiar dacă este ascuns în profilul lui.

cunoașteți ultima conexiune a unui contact pe whatsapp
cunoașteți ultima conexiune a unui contact pe whatsapp

Pasul 3: ștergeți grupul (opțional)

După ce obțineți informațiile dorite, puteți decide să ștergeți grupul dacă doriți. Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

  1. Deschideți grupul și atingeți numele din partea de sus a ecranului.
  2. Derulați în jos la „Ștergeți grupul” și confirmați alegerea.

Rețineți că acest truc funcționează numai dacă persoana de contact în cauză nu dezactivează și confirmările de citire pentru mesaje. În acest caz, nu veți vedea ora la care a citit mesajul.

Respectați confidențialitatea utilizatorului

Deși acest sfat poate fi util în anumite situații, este esențial să se respecte viata privata de la alți utilizatori WhatsApp. Dacă cineva alege să-și ascundă ultima autentificare, probabil că există un motiv întemeiat în spate. Astfel, este important să aveți întotdeauna în vedere principiile de etică și respect înainte de a utiliza această metodă.

În cele din urmă, amintiți-vă că comunicarea este cheia în orice relație. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la utilizarea WhatsApp de către o persoană de contact, este întotdeauna cel mai bine să le discutați deschis cu acesta, decât să încercați să ocoliți setările de confidențialitate ale aplicației.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Sfaturi » WhatsApp: trucul suprem pentru a afla când s-a conectat ultima dată un contact, chiar dacă este ascuns