Imagini de fundal Live Pentru Windows 11 și Windows 10 în Lively Wallpaper

Întrebarea despre cum se instalează Windows 11 sau Windows 10 desktop Live wallpaper este foarte populară în rândul utilizatorilor, dar nu va funcționa prin mijloace de sistem. Nu există atât de multe programe gratuite în aceste scopuri, dar ele există.

Lively Wallpaper este un program relativ simplu, complet gratuit, cu open source, care vă permite să puneți imagini de fundal live pe desktopul Windows 11/10, poate unul dintre cele mai bune dintre cele gratuite în acest scop și va fi discutat în continuare în recenzie. De asemenea, mai jos veți găsi un videoclip cu o demonstrație a programului.

Imagini de fundal Live gratuite pentru Desktop Lively Wallpaper

Puteți descărca Wallpaper Viu program, fie în monitorul oficial Microsoft Store sau de la dezvoltator github, cea mai recentă versiune este disponibilă aici (începând cu programul, versiunea 1.0., Windows 10 versiunea 1903 sau mai târziu sau Windows 11 este necesar): https://rocksdanister.github.io/lively/

Instalarea Lively Wallpaper nu ar trebui să cauzeze probleme, și după prima lansare a programului, expertul de configurare va porni, în care doar două opțiuni sunt disponibile în versiunea curentă: dacă pentru a rula Lively Wallpaper cu Windows-ul (dacă pentru a adăuga programul la pornire) și alegerea de activități tematice (de exemplu, puteți face un transparent bara de activități), ultima opțiune poate fi schimbat în setările de program în secțiunea „Sistem”.

Imagini de fundal live disponibile, setări, caracteristici ale programului

După aceea, fereastra principală a programului se va deschide cu un set de imagini de fundal live gata făcute pentru Windows 11 și 10.

Printre acestea se numără:

 1. Ecran din „Matrix”
 2. Tabelul Periodic al Elementelor lui Mendeleev
 3. Diverse efecte grafice
 4. Tapet cu efect de paralaxă atunci când mutați indicatorul mouse-ului
 5. Răsărituri-apusuri de soare, suprafața mării la apusul soarelui.

Dar posibilitățile de instalare a imaginilor de fundal live nu se limitează la setul prestabilit, puteți adăuga propriile imagini de fundal.

 1. Faceți clic pe butonul” Plus ” din panoul din stânga.
 2. Specificați un fișier cu un videoclip sau Gif animat, un link către YouTube, o pagină HTML5 cu efectul grafic dorit, o arhivă ZIP cu tapet viu pentru tapet plin de viață, un shader cu shadertoy.com
 3. După selectarea tapetului live dorit (este posibil să nu fie aplicat imediat, dar după o anumită perioadă de timp), unele dintre ele pot fi configurate făcând clic pe butonul Setări (butonul cu imaginea ecranului și un număr) din antetul programului.
 4. Setările pot fi diferite pentru diferite imagini de fundal: de exemplu, puteți activa sau dezactiva sunetul pentru un videoclip, schimbarea culorilor și a altor parametri este disponibilă undeva, de regulă, nu este dificil să vă dați seama. Dacă există mai multe monitoare, puteți alege pentru ce ecrane va fi utilizat tapetul selectat.
 5. În cea mai recentă versiune a programului, a apărut opțiunea „Înregistrare tapet”. Esența lucrării: faceți clic dreapta pe tapetul din listă, a cărui animație depinde de acțiunile utilizatorului (de exemplu, fluide), selectați elementul „previzualizare tapet”. Faceți clic pe butonul de înregistrare din bara de titlu și înregistrați un videoclip în care interacțiunea dvs. cu tapetul live va fi salvată. Apoi, acest videoclip poate fi setat ca fundal înregistrat.
 6. Vă recomand să accesați setările programului (butonul cu imaginea unei unelte din partea stângă jos) și să explorați opțiunile disponibile. De exemplu, în fila” Performanță”, veți găsi parametri pentru comportamentul programului în diferite situații: de exemplu, dezactivarea tapetului live atunci când laptopul rulează pe baterie, aplicații pe ecran complet, cum ar fi jocuri, atunci când utilizați desktop la distanță și alte opțiuni care pot fi utile pentru cazul dvs. de utilizare.
 7. Fila tapet poate fi, de asemenea, utilă dacă nu este posibil să se obțină un tapet viu perfect cu setări standard. Aici puteți activa sau dezactiva accelerarea hardware pentru imagini de fundal, selectați un player pentru imagini de fundal live din videoclipuri și GIF-uri animate, Setați rezoluția pentru streaming video de pe Internet, schimbați motorul browserului web utilizat pentru a reda imagini de fundal HTML5.

 

Informații suplimentare

O altă caracteristică interesantă a tapetului Lively Wallpaper live pentru utilizatorii care știu să înțeleagă codul sau cel puțin să înlocuiască resursele este exportul de imagini de fundal existente: pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe tapetul live din catalog, selectați elementul „Export Lively.zip ” și salvați fișierul într-o locație convenabilă.

Apoi, va trebui să deschideți arhiva și să editați la maximum abilitățile dvs.: de exemplu, va fi relativ ușor pentru aproape orice utilizator să înlocuiască resursele (imaginile din folderul assets) în parallax.js tapet, și după editare, vă recomandăm să modificați descrierea în fișierul pachet.json (astfel încât imaginea de fundal nu este duplicat în tapet plin de viață). După finalizare, împachetăm fișierele modificate într-o arhivă ZIP și le importăm în program folosind pașii 1-2 Din instrucțiunile de mai sus.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.